OLIĆ POBJEDOM DEBITIRAO NA KLUPI CSKA-A: / Navijači mu napisali posebnu poruku na hrvatskom, Vlašić zabio pa promašio penal

Image
Foto: Profimedia

CSKA je na ljestvici četvrti s 43 boda, pet manje od lidera Zenita koji u ovom trenutku ima utakmicu manje

4.4.2021.
18:24
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je napustio stožer Zlatka Dalića i hrvatske nogometne reprezentacije Ivica Olić debitirao je na klupi moskovskog CSKA-a. Olić je vodio momčad u 24. kolu ruskog prvenstva u kojem su slavili protiv Tambova 2:1.

Igrač koji je obilježio susret definitivno je bio Nikola Vlašić. Hrvatski reprezentativac zabio je gol iz penala u 26. minuti, a još je jedan penal i promašio u 64. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi golovi s kreča

Zanimljivost je i da su svi golovi pali nakon udaraca s bijele točke. Prvi je u 16. minuti zabio Arhipov u 16. minuti za Tambov, a pobjedu CSKA-a u Olićevom debiju donio je Rondon u 52. minuti.

Iako su navijači s oduševljenjem dočekali Olića, izložili su na tribine poruku "Dobrodošli kući, Ivica“, Olića čeka u ruskoj prijestolnici jako težak posao oživljavanja momčadi koja je u posljednje vrijeme upala u krizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić je za CSKA igrao od 2003. do 2006. godine, a u 118 nastupa zabio je 43 gola osvojivši tri naslova ruskog prvaka, dva Kupa i Superkupa, te Kup UEFA. Na klupi CSKA Olić je zamijenio Viktora Gončarenka, a bit će mu to prvi samostalni trenerski posao.

CSKA je na ljestvici četvrti s 43 boda, pet manje od lidera Zenita koji u ovom trenutku ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo