OLIĆ ODABRAO SVOJIH IDEALNIH 11 I IMA VELIKIH IZNENAĐENJA: / Tu su samo trojica Hrvata, a pogledajte koga je stavio na gol

Image
Foto: Profimedia

Prvo, iznenadio ih je govorom na ruskom, koji očito nije zaboravio, a odmah je odradio trening i bacio se na medijske obveze

24.3.2021.
13:07
Profimedia
VOYO logo

Dojučerašnji prvi pomoćnik izbornika Zlatka Dalića u hrvatskoj reprezentaciji, Ivica Olić, postao je novi trener CSKA Moskve, momčadi za koju je igrao od 2003. do 2007. godine. Olić je Vatrene napustio netom uoči okupljanja za novi kvalifikacijski ciklus, a u klubu je dočekan raširenih ruku i odmah se bacio na posao.

Olić je odmah impresionirao Ruse. Prvo, iznenadio ih je govorom na ruskom, koji očito nije zaboravio, a odmah je odradio trening i bacio se na medijske obveze. Legendarni napadač tako je odradio razgovor za službeni klupski Instagram i tamo su ga pitali može li odbrati idealnih 11 igrača s kojima je igrao, odnosno, Rusi su ga tražili da složi koga bi sve da može doveo u CSKA od tih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznenadio je odabirom jer uvrstio je svega trojicu Hrvata, Luku Modrića, Marija Mandžukića i Ivana Perišića, ali Ruse će posebno oduševiti činjenica da je na gol postavio Igora Akinfejeva i Jurija Žirkova na lijevog beka.

Postava mu izgleda ovako: Akinfejev - Lahm, Kompany, Boateng, Žirkov - Modrić, Schwinsteiger - Robben, Ribbery - Perišić, Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

S Akinfejevom i Žirkovom igrao je u CSKA, s Lahmom, Boatengom, Riberyjem i Robbenom u Bayernu, Modrićem, Perišićem i Mandžukićem u reprezentaciji, dok je s Vincentom Kompanyjem dijelio svlačionicu u HSV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo