Evo što je Olić napravio nakon tragičnog poraza

'Dan nakon što je izgubio s Bayernom finale Lige prvaka, Ivica Olić odigrao je partiju tenisa', napisao je novinar njemačkog Eurosporta Daniel Rathjen.

24.5.2012.
15:06
VOYO logo

Prazgovarao je Rathjen s hrvatskim nogometnim reprezentativcem u utorak kasno navečer, nakon što se napadač oprostio od Bayernova dresa u revijalnoj utakmici protiv Nizozemske.

"Bile su to tri lijepe godine u Münchenu", kazao je Olić Eurosportovom reporteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Olić nije tip koji će dugo očajavati. Radosne je, optimistične prirode. Već drugi dan nakon gorkog poraza od Chelseaja otišao je na tenis, koji je njegov omiljeni hobi", otkrio je novinar.

"Jasno je da mi u noći nakon poraza nije bilo lako. Nisam oka sklopio. Poraz nisam zaboravio niti ću ga ikad zaboraviti, ali život ide dalje. Slijede nove utakmice, novi izazovi", kazao je Olić izdvojivši potom svoj najdraži trenutak u Bayernovu dresu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gol za 2:1 pobjedu nad Manchester Unitedom u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka 2010. godine. Zabio sam u 92. minuti."

Sada se, kaže, okreće budućnosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koncentriran sam sada na Europsko prvenstvo, a nakon toga radujem se nastavku karijere u Wolfsburgu. Kad je u pitanju München, uvijek ću ga se rado sjećati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo