OKUPLJAJU SE REPREZENTATIVCI: / Marko Pjaca najavio ogled protiv Španjolske, a odgovorio i na pitanje o 'povratniku' Mandžukiću

Image
Foto: AFP

'Jaki su Španjolci i nadamo se da ćemo im se revanširati za onaj poraz'

12.11.2018.
12:47
AFP
VOYO logo

Pred nogometašima hrvatske reprezentacije treća je utakmica u Ligi nacija, a igrat će ju izabranici Zlatka Dalića na stadionu Maksimir protiv španjolske izabrane vrste. Svjetski doprvak trenutačno je posljednjeplasirana momčad ljestvice grupe 4 sa jednim osvojenim bodom iz dvije odigrane utakmice, a njen sljedeći suparnik lider skupine sa šest bodova iz tri odigrana susreta.

Hrvatska i Španjolska u ovom su se natjecanju susreli sredinom rujna kada je u Elcheu slavio domaćin sa prilično nestvarnih 6-0. Prisjetio se toga i Marko Pjaca, jedan od onih koji su stigli na okupljanje izabrane vrste za ovu akciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
DALIĆ U PROBLEMIMA: /

'Ta će pozicija biti upitna. Modrić? Kada Real izgubi uvijek je Luka kriv'

Image
DALIĆ U PROBLEMIMA: /

'Ta će pozicija biti upitna. Modrić? Kada Real izgubi uvijek je Luka kriv'

Nerealnih 6-0

"Lijepo je čuti da je stadion gotovo rasprodan, lijepo nam je igrati pred punim tribinama, podrška nam znači puno, kao što je značila i na SP-u. Taj rezultat 6-0 je nerealan, u prvih 20 minuta te utakmice imali smo šanse, da smo zabili, išlo bi u drugom smeru. Ranjivi su, nadam se da ćemo iskoristiti neke njihove pogreške", prenosi nogometni portal Goal riječi krilnog napadača koji dodaje i ovo:

"Uvijek je zadovoljstvo doći na okupljanje. Jaki su Španjolci i nadamo se da ćemo im se revanširati za onaj poraz. Osjećam se dobro, zdrav sam, igram... Pojedinačno smo se digli jer nakon SP-a nismo imali previše odmora, sad se dižemo u formi, nadam se da će se vidjeti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže bivši nogometaš Dinama i da je pratio utakmice maksimirske momčadi te da mu je 'fakat drago' zbog ostvarenog rezultata, a o dolasku Josipa Brekala i Nikole Vlašića u krug reprezentacije kazuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez straha od konkurencije

"Nikad se ne bojim konkurencije, to je dobro. S Brekalom sam igrao u Dinamu, znam da je dobar dečko."

Za ovu akciju Vatrenih u krugu reprezentacije bit će i trojac koji se oprostio nakon Svjetskog prvenstva - Mario Mandžukić, Vedran Ćorluka i Danijel Subašić tu su zbog obnavljanja zajedništva u nogometnoj obitelji. Upitan je Pjaca i čuje li se s Mandžukićem i nedostaje li Juventusovom napadaču itko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od Mandže čuti da mu netko fali? Sumnjam da mu itko fali, haha! Čujemo se, u kontaktu smo, svakako", kazao je Pjaca za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo