OKRENUO LEĐA PEPU: / Zvijezda Barcelone odbila Guardiolu zbog Manchester Uniteda!

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Obrambeni nogometaš Barcelone Gerard Pique jasno je dao do znanja svome nekadašnjem treneru Pepu Guardioli da ga neće slijediti u Manchester City.

29.2.2016.
14:32
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Guardiola odrađuje posljednje tjedne na klupi Bayerna i od ljeta će biti trener Manchester Cityja. S čelnicima engleskog kluba već polako slaže igračku križaljku za sljedeću sezonu, a jedno od imena koje se spominjalo bilo je i Piqueovo. Katalonski stručnjak cijeni 29-godišnjeg stopera kojeg je vodio u Barceloni, ali neće imati priliku surađivati s njim na Etihadu.

Budućnost u Barceloni

Pique je, naime, od 2004. do 2008. bio član Manchester Uniteda, prije no što se vratio u Barcelonu u kojoj je napravio prve nogometne korake. No, premda u seniorskoj momčadi Uniteda nije upisao veliki broj nastupa, div s Old Trafforda mu je ostao u srcu i ne pada mu na pamet obući dres njegova gradskog rivala Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja ljubav prema Manchester Unitedu je prevelika da bih mogao igrati za City, iako je Pep sjajan trener. Sretan sam u Barceloni. United je moj drugi klub, ali moja budućnost je u Barceloni. To je najbolji klub na svijetu", rekao je Pique za Periscope.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj - u Kolumbiju

Otkrio je pritom i vrlo egzotičnu ligu u kojoj bi mogao zaigrati pred kraj karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volio bih se okušati u nekoj drugoj zemlji koju godinu prije umirovljenja. Ne znam hoće li to biti Kolumbija, ali volio bih to zbog svoje partnerice Shakire. No, nitko ne može predvidjeti budućnost", dodao je Pique koji je od 2010. u vezi s kolumbijskom glazbenom zvijezdom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo