OKO SOKOLOVO DONIJELO KONAČNU PRESUDU: / Hajduk je oštećen u Gorici, na Poljudu neće biti sretni kad ovo čuju

Image
Foto: Screenshot: HRT (emisija Stadion)

Splitski velikan teško je nastradao na posljednjem gostovanju

29.4.2019.
21:12
Screenshot: HRT (emisija Stadion)
VOYO logo

U utakmici 31. kola Prve HNL Gorica je na svom stadionu pobijedila Hajduk sa 3-0 (2-0) i time maksimalno zakomplicirala borbu za treće mjesto. Pobjednik dvoboja mogao je biti riješen već u prvih 15 minuta u kojima su domaćini stvorili tri izrazite prigodne za pogodak od kojih je onu u 11. minuti iskoristio Miya i doveo domaće u vodstvo.

Do kraja poluvremena Hajduk je imao terensku inicijativu ali nije stvorio niti jednu izrazitu prigodu za postizanje gola. U sučevoj nadoknadi Tudor u šesnaestercu neoprezno ruši Lovrića, a najstrožu kaznu u vodstvo domaćih od 2-0 pretvara Poljak Zwolinski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj akciji u drugom poluvremenu Miya koristi zbunjenost u obrani gostiju i iz blizine u 47. minuti postiže svoj drugi gol kojim je potvrdio zasluženu pobjedu Gorice.

Najbliže pogotku gosti su bili u 62. minuti kada je oštar udarac Stanka Jurića sa udaljenosti od 20-ak metara zaustavila stativa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaleđe i penal

Ovaj susret oblježilo je nekoliko pogrešaka na štetu Bjielih.

Kod trećeg gola Gorice Miya je bio u zaleđu, ali je Strahonja rekao da se tu nema što zamjeriti sucima jer je to bilo za pola stopala i dali su prednost napadaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 57. minuti je Jurić je tukao, a lopta je u ruku pogodila Čabraju

"Obrambeni igrač svjesno širi ruke i povećava volumen tijela. Ovo je neprirodan položaj ruke i kažnjivo. Napadač nije kriv što je obrambeni igrač koristio neprirodan položaj ruke", ustvrdio je Strahonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo