Splićani ludi na Kovača: 'Izbornik zaobilazi Poljud'

Predsjednik Hajduka Marin Brbić razočaran je izborom igrača za prijateljski sraz s Argentinom slijedećeg tjedna u Londonu.

8.11.2014.
11:31
VOYO logo

Hrvatski izbornik Niko Kovač objavio je popis reprezentativaca za prijateljski ogled s Argentinom u Londonu slijedećeg tjedna. Na tom popisu su desetorica igrača iz hrvatskog nogometnog prvenstva, uglavnom iz Rijeke, a ima i iz inozemnih klubova. Međutim, samo je jedan igrač Hajduka. Zbog toga su na Poljudu jako razočarani reprezentativnim popisom za Argentinu. Boli što je u gotovo pa reprezentaciji domaćeg prvenstva (iako je pola igrača iz inozemnih klubova) od desetorice igrača iz domaćih klubova samo jedan Hajdukov.

"Žao mi je što izbornik zaobilazi Poljud i ne prati utakmice Hajduka. Ne bih o imenima, ali na popisu su i neki igrači koji nastupaju za B momčadi svojih klubova. Nisu standardni u svojim klubovima, a igraju za reprezentaciju. Čudno. Naravno da smo razočarani", kazao je Marin Brbić za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je, po Splićanima, zaslužio poziv Kovača za prijateljski ogled protiv Argentine?

"Mislim da je Goran Milović zaslužio biti u Londonu", odgovorio je kapetan Hajduka Mario Maloča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brbić je dodao:

"Svakako da imamo igrača koji su mogli biti na popisu. Hajduk dva mjeseca nije poražen. Ako su se već zvali mladi igrači mogao je na popisu biti Vlašić koji je postao Hajdukov rekorder, najmlađi strijelac i u Europi i u HNL-u, no ne vide ga ni u U-21 reprezentaciji. Milović i Maloča već dugo u paru dobro igraju, Maglica je naš najbolji strijelac".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo