OGLASIO SE KAPETAN NAKON JEDNOG OD NAJLJEPŠIH GOLOVA U KARIJERI: / Luka progovorio o povratku na travnjak

Image
Foto: Profimedia

'Zadovoljan sam što sam se vratio na teren nakon ozljede. Malo po malo hvatam ritam'

6.10.2019.
17:46
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić, koji bi se u ponedjeljak trebao priključiti suigračima uoči utakmica s Mađarskom i Walesom u kvalifikacijama za EURO 2020. godine, rekao je kako nakon ozljede desne noge pomalo hvata ritam te se nada da će igrati sve bolje.

"Zadovoljan sam što sam se vratio na teren nakon ozljede. Malo po malo hvatam ritam, te vjerujem da će se sve ići nabolje", izjavio je 34-godišnji vezni igrač za televiziju Real Madrid TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Luka Modric of Real Madrid during La Liga football match between Real Madrid and Granada CF played at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, on October 5th 2019 Real Madrid v Granada, La Liga, football, Santiago Bernabeu Stadium, Madrid, Spain - 05 Oct 2019, Image: 475264346, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Ruben Albarran / Shutterstock Editorial / Profimedia

Image
LUKA MODRIĆ FANTASTIČNIM POGOTKOM PRODUŽIO MANDAT ZIDANEU: /

Real Madrid je na vrhu La Lige

Image
LUKA MODRIĆ FANTASTIČNIM POGOTKOM PRODUŽIO MANDAT ZIDANEU: /

Real Madrid je na vrhu La Lige

Modrić u subotu odigrao 56 minuta u pobjedi od 4:2 nad Granadom

Modrić je u subotu odigrao 56 minuta u pobjedi "Kraljevskog kluba" od 4:2 nad Granadom prilikom čega je zabio atraktivan pogodak s udaljenosti od oko dvadeset metara.

"Sjajan je osjećaj zabiti gol na takav način. Ne znam je li to bio najbolji u mojoj karijeri, no nesumnjivo je u meni pobudio emocije, posebno zato jer je pomogao da pobijedimo“, rekao je Modrić koji je bio zabio za 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Taj komotni rezultat nam se zatim zakomplicirao'

"Taj komotni rezultat nam se zatim zakomplicirao, ali na kraju se računa samo pobjeda", dodao je.

Hrvatska nogometna reprezentacija okupit će se u ponedjeljak uoči kvalifikacijskih utakmica za Europsko prvenstvo. Protiv Mađarske će igrati 10. listopada u Splitu, a tri dana kasnije na gostovanju protiv Walesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Luka Modrić

Modrić je 9. rujna ozlijedio aduktor desne noge tijekom posljednjeg reprezentativnog susreta u Azerbajdžanu koji je završio 1-1. Luka je tada zabio gol iz jedanaesterca, a nakon te utakmice je pauzirao 19 dana zbog ozljede.

Na travnjak se vratio prije tjedan odigravši posljednjih 25 minuta za Real Madrid u gradskom derbiju protiv Atletica, a zatim i 90 minuta u utorak protiv Club Bruggea u Ligi prvaka. Obje su utakmice bile završile neriješeno. U subotu je protiv Granade ušao u 33. minuti nakon što se ozlijedio vezni Toni Kroos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo