Ekskluzivno za RTL / Oglasio se Dalić! 'Ponuda je istinita, Kinezi su bili u Hrvatskoj i podebljali su iznos'

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

Kinezi su izborniku hrvatske reprezentacije ponudili osam milijuna eura po sezoni

4.10.2018.
13:00
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

U medijima se pojavila informacija kako hrvatski izbornik Zlatko Dalić navodno na stolu ima bogatu ponudu iz Kine. Razgovarali smo s izbornikom koji nam je rekao kako je ponuda teška 8 millijuna eura po sezoni - stvarna.

"Ponuda je istinita, Kinezi su bili i u Hrvatskoj i podebljali su ponudu, no moj fokus je i dalje na reprezentaciji i utakmicama s Engleskom i Jordanom. Nije u šoldima sve", zaključio je uz smiješak izbornik Zlatko Dalić koji je odbacio zle slutnje i potvrdio svoj ostanak u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za naslov prvaka ponudili dva milijuna eura

Kinezi su mu ponudili osam milijuna eura po sezoni, a prva bi mu rata sjela na račun pet dana nakon potpisa ugovora. Također, imao bi budžet od milijun eura godišnje da dovede u stručni stožer koga želi, ali i bogate bonuse.

Dakle, u prvoj sezoni mu za naslov prvaka nude dva milijuna eura, za Kup 1,5 milijuna, a za drugo mjesto u prvenstvu pola milijuna eura. Ne treba zaboraviti i da bi se nagrade povećavale iz godine u godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je nedavno u izboru Fife odabran među tri najbolja trenera što je zaslužio drugim mjestom Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo