OGLASIO SE BRAT ZORAN: / 'Zdravko je kao čigra, a ovo je politički motiviran proces!'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

"Ovo nema veze s pravom i pravdom, to je politički motivirano", prokomentirao je Dinamov trener Zoran Mamić uhićenje svojeg brata Zdravka, klupskog izvršnog predsjednika.

19.11.2015.
14:03
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Zdravko Mamić je u akciji PNUSKOK-a uhićen, kao i njegov sin Mario, a privedeni su još izvršni direktor HNS-a Damir Vrbanović, Igor Krota i Sandro Stipančić. Tereti ih se za utaju poreza, primanje i davanje mita te zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju.

U klubu su uoči konferencije rekli da na njoj neće biti trener Zoran Mamić, već njegov pomoćnik Damir Krznar. Na kraju se novinarima ipak obratio Dinamov trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pojavila se informacija da ne želm doći, ali pomaknuo sam neke obaveze i došao ovdje. Nije sporno da nekada pomoćni trener umjesto mene odradi press konferenciju", rekao je Zoran Mamić uoči gostovanja kod Slaven Belupa u petak.

'Na sreću ili nesreću, već smo imali takvu situaciju'

"Ne mogu reći da je ova situacija normalna, ali na sreću ili nesreću, već smo imali takvu situaciju", kazao je Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim je otkrio da ga nitko nije kontarktirao vezano uz tu policijsku akciju i slikovito opisao svojeg brata Zdravka. "On je kao mačka s devet života. Ako ga želiš zaje*ati..., moraš ga hvaliti. Ako ga napadaš, onda je kao čigra", završio je Dinamov trener.

http://www.telegram.hr/wp-content/uploads/2015/11/mamic1.jpg

Ćorić konkurira za Slaven

Dinamo u petak gostuje u Koprivnici, a Zoran Mamić najavio je povratak "odmetnutog" Ante Ćorića u momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I on konkurira za Koprivnicu. Bit će, kao što je najavljeno, financijski kažnjen, a tu sam odluku priopćio njemu i cijeloj momčadi. Razgovarali smo, pitao sam ga je li spreman igrati za Dinamo i do kada. Pokazao je volju, rekao da će davati sve od sebe svaki put kada dobije prigodu. Mi smo se spremni i dalje boriti za Ćorića, želimo da ostane u Dinamu. A o potencijalnom transferu razgovarat ćemo kada dođu ponude", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo