Oduševljenju nema kraja: 'Ovo su najbolje vijesti!'

Svlačionicu katalonskog velikana jako je razveselila vijest da će na Santiago Bernabeu s igračima biti i pomoćni trener Tito Vilanova koji je operirao tumor.

8.12.2011.
9:51
VOYO logo

Tito Vilanova, pomoćni trener nogometaša Barcelone, sjedit će na klupi svoje momčadi u subotu na gostovanju kod Real Madrida, a ta je vijest oduševila članove katalonske momčadi.

"Njegov povratak je vrlo ugodno iznenađenje za momčad. Ovo su najbolje vijesti, ne samo zbog El Clasica, već zbog prvenstva općenito", rekao je Xavi Hernandez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Vilanova je bio otpušten je iz bolnice krajem prošlog mjeseca, nakon što je bio podvrgnut operaciji tumora na parotidnoj žlijezdi. Tada se još nije moglo znati koliko će mu vremena biti potrebno za povratak na radno mjesto.

Dobra vijest razveselila je i trenera Real Madrida Jose Mopurinha, koji se s Vilanovom sukobio u uzvratnoj utakmici španjolskog Superkupa u kolovozu, kada mu je zabio prst u oko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako smo prošle sezone iskazali solidarnost prema Abidalu zbog njegovih problema, naravno da ćemo to učiniti i ovga puta prema Vilanovi. Najvažnije je da će sjediti na klupi svoje momčadi u subotu i dočekat ćemo ga raširenih ruku", poručio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo