PAŠALIĆ I SLUŽBENO U MILANU: / 'Emocije su velike, ponosan sam što ću igrati u klubu u kojem je igrao Boban'

Image
Foto: AFP, VALERY HACHE

Mario Pašalić i službeno je novi igrač Milana!

27.8.2016.
19:00
AFP, VALERY HACHE
VOYO logo

Nakon što je prošao dvodnevnu liječničku torturu koju su nametnuli u Milanu kako bi se ustanovilo u kakvom su stanju njegova leđa i disk, odnosno, mogu li podnijeti najveće napore na travnjaku, čelnicima Milana dano je zeleno svijetlo za potpis ugovora s Hrvatom koji je tako postao dio Rossonera.

"Fantastično se sad osjećam zbog dolaska u Milan. Emocije su prejake, prevelike. Jako sam ponosan i sretan što sam postao dio ovog velikog kluba, jednog od najvećih na svijetu", kazao je oduševljeni Mario Pašalić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam još s nikim razgovarao. Tek sam jučer došao ovdje. Sad se imam vremena prilagoditi i naviknuti na momčad i svijet Rossonera. Već sam se do sada samo upoznao s poviješću ovog velikog kluba. Znam sve o Bobanu koji je Hrvat poput mene, koji je kao naš nogometaš igrao za Milan. Moj brat je jako volio Ševčenka i sada je jako ponosan na mene. Također, u Casu Milan sam se zaustavio pored fotografija Kake, jer je to jedan od najboljih igrača svih vremena.", rekao je bivši kapetan Hajduka, piše La Gazzeta dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskom reprezentativcu ovo će biti treća posudba otkako je postao igrač Chelseaja. Englezi su ga prvo poslali u Španjolsku u Elche, zatim u Monaco, a sada će barem dvije godine godine nositi dres posrnulog talijanskog velikana Milana i pokušati se nametnuti u momčadi.

Postao rival Perišiću i Brozoviću

"Ja sam klasični broj osam, to je moja pozicija na travnjaku, ali volim igrati i na drugim pozicijama u vezi. Gdje god da mi trener pruži priliku spreman sam zaigrati. Znam da je prošla sezona bila ispod očekivanja, kako za Milan, tako i za mene zbog ozljede. Želim igrati više i ovo je za mene velika priliku koju želim iskoristiti", istaknuo je novi igrač Milana koji je tako postao gradski rival Brozoviću i Perišiću koji igraju za Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poznajem mnoge hrvatske igrače koji igraju u talijanskoj ligi. Igra se taktički nogomet i više se pažnje poklanja obrani, ali vjerujem da mi to neće predstavljati problem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koji će broj nositi - još nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Broj još nisam odabrao. Pogledat ću koji su brojevi slobodni pa ću odlučiti", rekao je Pašalić, a zatim je poslao poruku navijačima:

"Primio sam veliki broj poruka podrške putem društvenih mreža od navijača Milana i želim im se zahvaliti na tome. Poručujem im da ću dati sve za Milan i vjerujem da će ova sezona biti jako dobar za nas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo