ODUŠEVLJAVA NA TERENU I DRUŠTVENIM MREŽAMA: / Genijalna poruka Zlatana Ibrahimovića

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Izjave švedskog nogometnog napadača Zlatana Ibrahimovića, a u pravilu su one pune hvalospjeva na vlastiti račun, obično su, koliko god zvučale (vjerojatno i opravdano) bahato, duhovite i sjajne.

23.8.2016.
9:15
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Oglasio se napadač Manchester Uniteda na svom Instagram-profilu i novom objavom i ponovno ostao vjeran sebi. Bez ikakvog objašnjena 'zakačio' je Ibrahimović ovu poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović će uskoro napuniti 35 godina, a upravo su godine bile razlog što su neki sa nevjericom popratili njegov dolazak u Manchester United. Ali, startao je svoju karijeru bivši strijelac nekolicine klubova, među kojima i Intera, Milana, Barcelona i PSG-a, naprosto sjajno u klubu sa Old Trafforda.

Statistika kaže da je u tri susreta za svoj novi klub već na četiri postignuta pogotka. Prvim je donio momčadi naslov u Community Shieldu nakon što je zabio za 2-1 protiv Leicester Cityja, potom je potvrdio premierligašku pobjedu protiv Bournemoutha zabivši za 3-1, a u sljedećem prvenstvenom kolu i dvaput matirao Southampton u 2-0 pobjedi svog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo