zaokrenuo smjer u karijeri /

Odlučio se za Rusiju: Jose Mourinho i službeno ima novi posao! 'Trebao mi je novi izazov'

Image
Foto: AP Images

Povezivalo ga se s trenerskim klupama Benfice, Real Madrida i Intera, no Special One se odlučio prihvatiti ponudu Rusa

11.2.2019.
18:09
AP Images
VOYO logo

Portugalski nogometni strateg Jose Mourinho i službeno ima novi posao. Slavni Portugalac smijenjen je s menadžerske klupe Manchester Uniteda u prosincu prošle godine nakon čega su trajala nagađanja o tome gdje će nastaviti karijeru.

Povezivalo ga se s trenerskim klupama Benfice, Real Madrida i Intera, no Special One se odlučio prihvatiti ponudu ruske televizije RT na kojoj će raditi kao stručni komentator utakmica Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je s RT-om surađivao prošlog ljeta tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji, a ovoga puta imat će svoju emisiju pod imenom 'On the touchline with Jose Mourinho' koja će s emitiranjem započeti 7. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj šou će ponuditi univerzalnu analizu portugalskog trenerskog velikana u svim utakmicama Lige prvaka, kao i poseban uvid u najaktualnije teme svijeta nogometa", stoji u RT-ovoj najavi emisije.

"Svi su se pitali što ću iduće raditi. Spominjalo se mnogo klubova i u jednu ruku bilo je logično da ću ostati na nogometnom terenu gdje mi je sve poznato. U drugu ruku, trebao mi je novi izazov i svježa perspektiva. Navikao sam iznenađivati ljude, zašto ne pokušati? Pričat ću o nogometu na RT-u, što drugo mislite da ću raditi?", govori Mourinho u promotivnom spotu koji je televizija snimila povodom njegova zapošljavanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo