ODLAZI LI S ČELA / HNS-a? Šuker dao potpuno nesuvisao odgovor, nikome nije jasno što je htio reći

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Izjavom bez previše smisla predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker pokušao je prokomentirati sve učestalije glasine o svome odlasku.

7.3.2017.
15:06
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Na konferenciji za novinare nakon Skupštine HNS-a Šukeru je sasvim očekivano sletjelo pitanje o mogućem odlasku s te funkcije. Njegov je odgovor bio potpuno nesuvisao.

Image
VELIKA POBJEDA JANICE KOSTELIĆ: /

HNS popustio pod pritiskom, morat će poštovati Zakon o sportu!

Image
VELIKA POBJEDA JANICE KOSTELIĆ: /

HNS popustio pod pritiskom, morat će poštovati Zakon o sportu!

'Najzdravije tkivo ovog društva'

"U ovom trenutku je najvažnije da pobijedio Ukrajinu i uzmemo ta tri boda. I da se pod našim vodstvom nacionalne reprezentacije kvalificiraju na europska i svjetska prvenstva. To je najbitnije. A poslije ovi skupštinari, koji su pravi sportski djelatnici, koji su možda najzdravije tkivo ovog društva... Molio bih vas da ispitate malo, prije nego što napravite neka pitanja ovako s otrovnim strelicama prema HNS-u... Odite na ove male utakmice i pitajte sportske radnike. Ako nađete da mi netko ne daje potporu, sigurno da će biti neki protukandidat. A zašto bih ja sad trebao učiti koje su procedure, to prepuštam ili budućem kandidatu, ili da ću ponovo imati najviše glasova, ili da ću biti sam kandidat", doslovno je izjavio Šuker i ostavio sve u nedoumici što je zapravo želio reći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prokomentirao je nakon toga i dogovor da reprezentacija igra prijateljsku utakmicu protiv Meksika u Los Angelesu i to 27. svibnja, na dan kad je na rasporedu posljednje kolo domaćeg prvenstva i to začinjeno derbijem Dinama i Rijeke. Osim toga, i većina europskih liga će se tada još igrati pa se namaće pitanje tko će uopće biti na raspolaganju izborniku Anti Čačiću.

"Bio sam na utakmici Meksika i Islanda, kontaktirao s agencijom koja ima prava na utakmice meksičke reprezentacije na prostorima SAD-a. Znamo da ovo nije FIFA-in termin, pa klubovi ne trebaju pustiti igrače. No, mi ćemo opet skupiti 16-20 igrača, a dobili smo pozitivne naznake nekih igrača koji bi voljeli sudjelovati u toj utakmici. Vidjet će Los Angeles, još jednom zaigrati za reprezentaciju, a svi znamo da je svaki odlazak u Aziju ili SAD odlična prilika HNS-u za dobru zaradu", istaknuo je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo