ODGOĐENA UTAKMICA OSIJEK - INTER: / Gradski vrt okovan snijegom i ledom! Ova slika govori više od tisuću riječi

Image
Foto: NK Osijek

Sibirska ciklona učinila je svoje, nema ništa od utakmice u Gradskom vrtu

2.3.2018.
15:09
NK Osijek
VOYO logo

Osijek i Inter ipak neće moći odigrati svoju prvenstvenu utakmicu 24. kola u predviđenom terminu, dakle u subotu, 3. ožujka, na stadionu u Gradskom vrtu, stoji na službenoj internetskoj stranici NK Osijek.

Susret u Gradskom vrtu trebao se odigrati sutra s početkom u 17 sati, ali je odgođen zbog nove količine snijega te nepostojanja uvjeta za igru. Iz Osijeka javljaju da je zbog stanja na travnjaku povjerenik Josip Brezni odlučio da je novi predloženi termin srijeda, 14. ožujka, s početkom u 15.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TENZIJE NAKON DERBIJA, GUŽVA U TUNELU: Kek se ispričao zbog sukobljavanja, Zekić opleo po svojim igračima

"Tijekom noći sa četvrtka na petak pao je novi snijeg, a u jutarnjim satima stvorila se prava ledena "kora“ na svim površinama, pa tako i na travnjaku našeg stadiona. Bijelo-plavi nisu u mogućnosti ni trenirati u takvim okolnostima, a kamoli igrati natjecateljske dvoboje", piše na službenoj internetskoj stranici kluba.

Iz kluba pojašnjavaju i da se utakmica ne može igrati u kasnijem terminu jer se te srijede, u Ligi prvaka, sastaju Bešiktaš i Bayern od 18 sati, te su zbog toga nacionalni savezi dužni utakmice pod svojim okriljem organizirati na način da budu završene najkasnije do 17.30.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom da su uvjeti na Poljudu i Maksimiru dobri, za očekivati je da će Hajduk i Rudeš, te Dinamo i Slaven Belupo odigrati svoje utakmice u subotu i nedjelju od 15 sati. Utakmica Rijeke i Lokomotive je, pak, na rasporedu u nedjelju u 17 sati. No, čeka se još službena potvrda te odluke.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo