Odbio postati najbolje plaćeni nogometaš svijeta!

Argentinac u dresu Manchester Cityja, Carlos Tevez,, odbio je postati najplaćeniji nogometaš na svijetu! Čelnici Stare dame argentinskom su napadaču, tvrdi Daily Mail, nudili nevjerojatnih 22.

27.5.2011.
15:25
VOYO logo

Juventus je došao u Manchester kako bi uveličao oproštajnu utakmicu Garryja Nevillea u dresu Uniteda, ali i kako bi pred zastupnike Carlosa Teveza stavio nemoralnu ponudu. No, 27-godišnji Argentinac ponudu odbio, piše Daily Mail.

Tevez ima ugovor sa Cityjem do 2014. godine, no donedavno je govorio kako želi otići u neki drugi klub u kojem bi bio bliže obitelji. Očito se predomislio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je ovoga ljeta odlučio uložiti pravo malo bogatstvo u pojačanja, a takve najave potvrdio je i sportski direktor Juventusa Giuseppe Marotta:

"Napravili smo solidne temelje momčadi, a sada ćemo dovesti neke od najboljih europskih igrača i vratiti ovaj veliki klub na mjesto gdje pripada. Svi igrači s kojima smo pričali bi rado željeli doći u Juventus, što znači da klub nije izgubio svoj status i draž.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, čini se da je Tevez prvi koji je Staroj Dami udijelio košaricu. Po pisanju engleskih medija, Juventusova sljedeća meta je još jedan Argentinac, 23-godišnji napadač madridskog Atletica Sergio Aguero.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105180136006 arti-201103160155006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo