ODABRALI STRANU U SUKOBU: / Zvijezde Uniteda dale podršku Palestini, a onda je uslijedila neočekivana reakcija izraelskog napadača

Image
Foto: Profimedia

Umjesto palestinske zastave montirao je izraelsku

19.5.2021.
8:47
Profimedia
VOYO logo

Manchester United je na Old Traffordu pred 10.000 gledatelja odigrao 1-1 protiv Fulhama. "Crveni vragovi" su poveli fantastičnim lobom Edisona Cavanija s više od 35 metara, a izjednačio je Joe Bryan u 76. minuti.

Bila je to prva utakmica s navijačima u "kazalištu snova" nakon više od 400 dana, a pristalice Manchester Uniteda nastavile su s prosvjedima protiv vlasnika kluba, američke obitelji Glazer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači sa zelenim i zlatnim šalovima držali su poruke protiv vlasnika kluba, "Go Glazers Out", "50+1" i "Time For A Change", bile su samo neke od poruka.

A poslije utakmice PaulPogba i Amad Diallo prošetali su travnjakom s palestinskom zastavom u rukama i tako su stali na stranu Palestine u novom sukobu s Izraelom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svijet treba sačuvati od nasilja", napisao je Pogba potom na Instagramu uz hashtag 'Moli se za Palestinu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ubrzo nakon toga stigao je odgovor u režiji izraelskog napadača i člana PSV-a Erana Zahavija koji je objavio sliku Pogbe, a umjesto palestinske zastave montirao je izraelsku te iznad nje napisao 'Hvala momci. Cijenimo vašu podršku'.

Image
Image

Poslije se opet doglasio i pojasnio zašto je to napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sada kada sam privukao vašu pozornost vrijeme je da pojasnim kakva je zapravo situacija. Nitko od vas ne zna korijen sukoba, a možda i ne znate na karti pokazati gdje su Gaza ili Jeruzalem, tako da je bolje da preko društvenih mreža tražite primirje od obje strane i onda će sve biti puno jednostavnije", napisao je.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo