ODABRALI STE NAJLAKŠU SKUPINU ZA HRVATSKU: / Ovo su suparnici koje ste poželjeli Vatrenima na SP-u u Rusiji

Image
Foto: AFP

Hrvatska nogometna reprezentacija dana sće saznati suparnike protiv kojih će igrati u skupini na Svjetskom prvenstvu koje će se od 14. lipnja do 15. srpnja sljedeće godine održati u Rusiji.

1.12.2017.
11:49
AFP
VOYO logo

Što će Hrvatskoj donijeti kuglice u Moskvi, saznat ćemo u popodnevnim satima, a zasad je sigurno da je naša reprezentacija u drugom jakosnom bubnju i neće moći igrati u istoj skupini sa Španjolskom, Peruom, Švicarskom, Engleskom, Kolumbijom, Meksikom i Urugvajem.

Ždrijeb je poludirigiran, odnosno u istoj skupini ne smiju biti dvije reprezentacije s istog kontinenta. Jedina je iznimka Europa koja ima najviše predstavnika, tako da u istoj skupini ne smiju biti tri momčad sa Starog kontinenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nakon završetka kvalifikacija i kad su postali poznati svi sudionici SP-a, u našoj smo vam anketi postavili pitanje koga biste željeli za suparnika Hrvatskoj iz svakog jakosnog šešira. Rezultati sugeriraju da bi idealna skupina za Vatrene bila ona u kojoj bi im suparnici bili Poljska, Iran i Panama. Iz prvog jaksonog bubnja poželjnim suparnikom smatrate i domaćina Rusiju, iz drugog Tunis, a iz četvrtog Saudijsku Arabiju.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo