'Očito je udbaški mozak naprezao vijuge par dana!'

13.9.2011.
13:47
VOYO logo

Podudaranje dviju verzija priče prestaje u trenutku kad je Štimac prišao Marčinku u Bijelom salonu.

"On je običan lažov. Istina je da sam mu prišao u Bijelom salonu u poluvremenu utakmice u vrijeme dok je razgovarao s Ivanom Katalinićem. Kulturno sam se pozdravio s jednim i drugim, prišao sam mu, pričali smo sami, postoje svjedoci. Jasno je i što se želi postići pričom da su uz mene bila dva nabildana momka", kaže Štico i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje pitanje je bilo vrlo jednostavno. Zašto je u intervjuu Sportskim novostima rekao da sam ja kriminalac. Njegov odgovor je bio: 'Zato što smo mi na suprotnim stranama.' Moje drugo pitanje je bilo: 'Znam da smo na suprotnim stranama, ali ponovno pitam, s kakvim argumentima si izjavio da sam ja kriminalac?' Rekao je da nema argumenata, ali da je to bio osnovni cilj njihove kampanje za predsjednika HNS-a, u kontinuitetu ponavljati da sam ja kriminalac. Nakon toga sam ga zamolio da nikad više moje ime ne spomene ukoliko nema čvrstih argumenata za ono što će reći. Rekao je da neće i udaljio se", završio je opis neobičnog razgovora.

Štimac je na kraju bio vrlo oštar u komentaru Marčinkova načina razmišljanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je i u Bijelom salonu policije, i na stadionu je bilo policije, u Splitu postoji policijska postaja, ali očito je udbaški mozak naprezao svoje vijuge nekoliko dana kako bi nastavio sa svojom kampanjom. On je čovjek kojem očito odgovaraju podjele u hrvatskom nogometu. Možda mu nije odgovaralo što je Dinamo u Splitu bio tako dobro primljen i što je utakmica prošla u redu, al' tu mu ja ne mogu pomoći", zaključio je bivši hrvatski reprezentativac.

Tomislav Marčinko tvrdi da je u poluvremenu utakmice stajao u Hajdukovom svečanom salonu kada mu je, kaže, prišao Štimac s dvojicom nabildanih mladića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tad mi je kazao: 'Zašto ti širiš priču da sam huligan i kriminalac kad to nije istina?' Ja sam ga pitao odakle mu to, a on mi je kazao da sam to rekao u intervjuu SN-u. Na to sam odvratio da je to bilo prije 10 mjeseci, u vrijeme predsjedničke kampanje za Rusanovu, te da me onda u međuvremenu mogao nazvati i razriješiti stvari. Uputio mi je ružnu psovku vrijeđajući majku, te onda rekao: 'Zavrnut ću ti vratom, tvoja će se glava kotrljati zagrebačkim ulicama. Bilo bi ti bolje da misliš o svojoj obitelji'. Uputio mi je još nekoliko psovki, a ja sam se okrenuo i otišao prema Barišiću i Vrbanoviću", rekao je Marčinko.

Vezani članci:

arti-201107300240006 arti-201108110345006 arti-201107220636006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo