'Obožavam pobijediti bahate ljude poput Modrića'

Meksiko slavi prolaz u osminu finala. S pet bodova i samo jednim primljenim golom, igrači Miguela Herrere zasluženo su se našli među 16 najboljih.

26.6.2014.
9:29
VOYO logo

U susretu protiv Hrvatske, Ochoa je u nekoliko navrata izvukao svoju momčad iz tepke situacije. Motivacije mu nije nedostajalo. Zašto?

"Znali smo što su Hrvati govorili prije utakmice, s tim smo u glavi izašli na teren. Rekli su što su rekli, mislim da se nije lijepo tako ponašati prije utakmice. Mi smo imali puno poštovanja prema njima i odgovorili smo im na terenu. Obožavam pobijediti bahate ljude poput Modrića", rekao je Ochoa i poklopio hrvatskog veznjaka i ostale Vatrene koji su uoči dvoboja isticali kako Meksiko nema šanse, te kako je Mandžo dosad zabijao i boljim vratarima od njega

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Ochoa je ipak procurio u samoj završnici, probio ga je Perišić.

"Ma nije važno, već tada smo vodili 3:0. Srećom, to nije bio prvi gol na utakmici. Zabili su nam pogodak kada smo se već malo opustili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U osmini finala Meksikance čeka Nizozemska.

"Robben, Sneijder, Van Persie...Svi su jako opasni. Oni su finalisti prošlog SP-a, ali pokušat ćemo im se suprotstaviti našom igrom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo