OČAJNI VELIKAN DOVODI MANDŽUKIĆA? Englezi se raspisali o Hrvatu: / 'Ljetos su ga skoro doveli, a sada opet kreću u lov na njega'

Image
Foto: Screenshot

Hrvatski napadač postao je višak u Juventusu i traži novi klub

25.9.2019.
9:58
Screenshot
VOYO logo

Ole Gunnar Solskjaer opet je u lovu na MarijaMandžukića, ekskluzivno donosi The Sun. Pišu da će očajni Norvežanin u siječnju krenuti po Hrvata. Poznato je da je o me bilo govora i ljetos, ali je sve navodno propao zbog Mandžukićevih zahtjeva, odnosno plaće.

No, situacija se od tada promijenila i Mandžukić je opet na radaru engleskog velikana, ističe The Sun. Lukaku i Sanchez su napustili Old Traford, a sada se ozlijedio Marcus Rashford pa je postao jasno da Solskjaeru manjka opcije u napadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RAKITIĆ POPUT MANDŽUKIĆA: /

Vatrenom stigla ponuda koju nikako nije mogao prihvatiti, veznjak poslao jasnu poruku

Image
RAKITIĆ POPUT MANDŽUKIĆA: /

Vatrenom stigla ponuda koju nikako nije mogao prihvatiti, veznjak poslao jasnu poruku

"Zbog toga Norvežanin želi Mandžukića u siječnju te je svjestan da ga je Juve sprema prodati. Svjetski dopravka još nije odigrati niti minute ove sezone", podsjećaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idealan scenarij

Hrvatskom nogometašu to bi bio idealan scenarija. Navodno je odbio ponude iz Katara jer želi ostati u Europi. Pređe li u Manchester United to bi mu bila kruna velike karijere i prilika da nakon Njemačke, Španjolske i Italije zaigra u još jednog od najboljih liga na svijetu.

Napadač njegovih kvaliteta idealan je za Premier ligu. Iako ima 33 godine Super Mario sigurno može još najmanje dvije sezone odigrati na najvišoj razini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je, inače, otpisan je u Juventusu, čak ga nisu prijavili niti za Ligu prvaka, a nije uspio pronaći klub u ljetnom prijelaznom roku. Međutim, stigle dvije ponude iz Katara kojima transfer-rok traje do 30. rujna. Prije nekoliko dana činilo se kao da je posao gotov, ali sada se čini da ipak nije.

“Mandžukićeva situacija je komplicirana i trenutno je transfer u zastoju”, otkrio je glavni operativac Juventusa Fabio Paratici, pa je zamolio, “Strpite se. Prijelazni rok u Kataru traje do 30. rujna. I mi čekamo novosti. Vidjet ćemo što se dogoditi u sljedećim danima”, poručili su iz Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo