OČAJNI VAPAJI ZABORAVLJENOG BIVŠEG VATRENOG: / Sammir poslao spektakularnu poruku Anti Čačiću

Image
Foto: AFP, Slavko Midzor/PIXSELL

Bivši hrvatski reprezentativac i nogometaš Dinama Jorge Sammir trenutačno igra u jednom od najbogatijih klubova Kine, drugoplasiranom Jiangsu Suningu iz Nanjinga.

26.5.2016.
8:42
AFP, Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometaš u Kini zarađuje velik novac. Neslužbeni podaci govore da je Sammir zapravo najplaćeniji hrvatski nogometaš s primanjima od više od 6 milijuna eura godišnje! Iako Sammir igra dobro, nije se našao na izbornikovom proširenom popisu od 27 igrača za pripreme za Euro.

Image

Ponude iz Bundeslige

"Platio bih da mogu igrati za Hrvatsku! Dao bih 500.000 eura u dobrotvorne svrhe bilo kojoj organizaciji i udruzi u Hrvatskoj kojoj je to potrebno da me Čačić pozove, još ima vremena. Makar, zaslužujem igrati u reprezentaciji ovako i onako", kazao je Sammir u razgovoru za Sportske novosti koji je istaknuo i kako smatra da bi mogao igrati za Hrvatsku u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad igram svoj najbolji nogomet u životu. Kineska liga triput je bolja od HNL-a, moj klub je na vrhu, a meni ide sjajno. Imam ponude iz Bundeslige, zove me šest klubova. Onih iz vrha, vrlo je izgledno da ću karijeru nastaviti u Njemačkoj", otkrio je Sammir koji je za reprezentaciju Hrvatske ukupno nastupio 7 puta i nije dosad postigao niti jedan gol.

Debi imao 2012. godine

Sammir je debi za nacionalnu vrstu imao 12. listopada 2012. godine protiv Makedonije. Dosta medijske pompe diglo se oko Sammirova igranja za reprezentaciju Hrvatske. Neki su govorili kako bivši dinamovac nije potreban nacionalnoj momčadi, neki su objašnjavali kako je on ipak materijal za reprezentaciju. Kako bilo, Brazilac s hrvatskom putovnicom želi ponovno igrati za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo