DOŽIVJELI DEBAKL / Objašnjenje koje Torcida silno želi čuti. Sve omraženiji trener Hajduka komentirao poraz protiv Slavena

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Trener Hajduka, Jens Gustafsson, nakon utakmice pokušao je objasniti što se dogodilo

31.10.2021.
17:58
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U susretu 14. kola Prve HNL Slaven Belupo je u Koprivnici pobijedio Hajduk sa 3-2 ostvarivši tek drugu pobjedu ove sezone nakon što je u prvom kolu na gostovanju porazio Dinamo.

Golove za momčad iz Koprivnice zabili su Marin Laušić (2), Ivan Krstanović (34) i Mihael Mlinarić (83), dok su za Hajduk mrežu tresli Marko Livaja (66) i Stipe Biuk (86).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BIO JE TO PRAVI TRILER /

Slaven i Hajduk odigrali najluđu utakmicu ove sezone. Palo je čak pet golova, a nakon napete završnice slavio je Belupo

Image
BIO JE TO PRAVI TRILER /

Slaven i Hajduk odigrali najluđu utakmicu ove sezone. Palo je čak pet golova, a nakon napete završnice slavio je Belupo

Trener Hajduka objasnio što se dogodilo

Trener Hajduka, Jens Gustafsson, nakon utakmice pokušao je objasniti što se dogodilo.

"Primili smo pogodak vrlo rano. To je jako utjecalo na nas, bili smo pod stresom zbog toga, a kad smo počeli igrati dobro, primili smo drugi gol. Teško prvo poluvrijeme, dolazili smo u zadnju trećinu, ali nismo stvorili dovoljan broj prilika. Drugo poluvrijeme je bilo lov da zabijemo taj prvi gol. Kad smo ga zabili, mislili smo da možemo pobijediti, no onda je došao njihov treći pogodak. Na kraju dana, nismo bili dovoljno dobri za pobjedu", rekao je sve omraženiji trener splitske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je još naglasio: "Stvarno loš period, ali brzo se moramo uzdignuti".

Zekićevo viđenje utakmice

Susret je komentirao i slavodobitnik Zoran Zekić, trener Slavena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih se složio da je ovo prva domaća pobjeda, 95% stadiona je danas bilo za Hajduk. Ovo je za nas bila gostujuća utakmica. Šalu na stranu, pritisak je velik, drago nam je da smo pobijedili. Nismo na kraju imali više ni energije, prelagano smo dobili golove na glupast način, nadam se da ćemo to izbaciti. Nadam se i da ćemo prema naprijed biti još opasniji i okomitiji. Imali smo sedam-osam dobrih akcija i kvalitetno se nametnuli Hajduku", rekao je Zekić pa dodao:

"Kad pobijediš, onda kažeš da je momčad napravila sve dobro. Ali događaju se greške, evo danas ovaj drugi gol Hajduka. Imaš 3:1, sve je riješeno i onda praktički asistiraš za gol protivnika. Imali smo i protiv Dinama 15 udaraca na gol, ali nije htjela ući. Odredio sam se za ovaj ofenzivniji pristup jer vjerujem da je to jedini način na koji možemo zaredati nekoliko dobrih rezultata."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo