O OVOJ POGREŠCI NAJBOLJEG SUCA SVIJETA SVI ŽIVI PRIČAJU: / Situacija podigla prašinu nakon UFC eventa

Image
Foto: Screenshot

Je li Marc Goddard napravio grešku u meču Sam Alveyja i Jima Crutea na UFC-u 234?

11.2.2019.
8:15
Screenshot
VOYO logo

U borbi koja je otvorila glavni program subotnjeg UFC 234 eventa u Road Laver Areni u Melbourenu između Jima Crutea i Sama Alveya, viđena je pogreška vjerojatno, uz Herba Deana, najboljeg svjetskog suca u ovom trenutku, Marca Goddarda.

Image
LEGENDA SPASILA SPEKTAKL: /

Glavna zvijezda otpala pas sati prije borbe, borac o kojem svi pričaju srušio Brazilca

Image
LEGENDA SPASILA SPEKTAKL: /

Glavna zvijezda otpala pas sati prije borbe, borac o kojem svi pričaju srušio Brazilca

Zatrčao se i zbunio ga

U jednom trenutku borbe, Crute je pogodio sjajan kroš koji je Sama Alveya poslao na pod. Krenuo je prema njemu, a isto tako se zatrčao i sudac Goddard. Zbog toga je Crute mislio da je prekid u pitanju, no Goddardu to nije bila namjera. Izostao je taj zadnji finiš s kojim bi dokrajčio suparnika...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krivac je svakako Crute, ali...

U ovom slučaju je krivac svakako Crute, budući da je borba gotova tek kad te sudac zaustavi. Ipak, situaciju nakon toga je u potpunosti pogriješio Britanac. Alvey je uhvatio Cruteovu nogu i odveo borbu na pod, no ovaj ga tamo okreće i počinje udarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Australac Crute i slavio prekidom u meču, javlja Fight Site. Portal "Bjpenn" piše kako mnogi gledatelji u spomenutom teniskom hramu smatraju da je do zaustavljanja došlo prerano. Australski "Sportingnews" ističe kako je prekid bio kontroverzan, a predsjednik UFC organizacije, Dana White, kazao je kako se sudački prekid nije trebao dogoditi u ovom trenutku. Govoreći na konferenciji za novinare na UFC 234 priredbi, Dana White je kritizirao Marca Goddarda za njegovo (ne)djelo u ovom meču.

'Bilo je to siromašno suđenje'

"Sudac je napravio stvarno, stvarno loš posao", rekao je White za poznati borilački portal MMAFighting...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarno siromašno suđenje u ovoj borbi."

"Sudac se zaletio i skočio unutra, i Crute je pomislio da je to prekid. Kad se tako nešto dogodi, moglo bi te to koštati borbe. To je s'anje za Sama", istaknuo je White.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč toj početnoj pogrešci, Dana White smatra da je na kraju Marc Goddard prerano zaustavio akciju i da je trebao Alveyju dati malo više vremena da se okrene...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je to loš prekid", rekao je White...

"Mnogi od tih plasioranih udaraca završili su na ruci, on je očito bio uzdrman, ali borba se nije trebala prekidati, mogli smo gledati još malo akcije." Loše zaustavljanje po mom mišljenju. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slažete li se s predsjednikom UFC-a Dana Whiteom? Je li Marc Goddard napravio grešku u meču Sam Alveyja i Jima Crutea na UFC-u 234? Glasajte i izrazite svoje mišljenje.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo