O NJEMU ĆE SE JOŠ PUNO PRIČATI, NAVIJAČI SU U EUFORIJI: / Za Milan je ponovno zaigrao Maldini, evo zašto se od njega očekuje puno toga

Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia
Image
Foto: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

Nakon Cesarea i Paola, sada je za Rossonere zaigrao i Daniel Maldini

3.2.2020.
17:30
Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia
VOYO logo

U posljednjim trenucima ligaškog susreta Milan - Verona (1-1) u nedjelju je za "Rossonere" debitirao Daniel Maldini (17) postavši treća generacija Maldinija koja je zaigrala u dresu talijanskog velikana u Serie A.

Image
JE LI OVO TRAČAK NADE KOJI SU TOLIKO IŠČEKIVALI U MILANU? /

Maldini će opet zaigrati za Rossonere

Prije njega za Milan je zaigrao i njegov djede Cesare, a potom i otac Paolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je to ostvarenje snova, samo šteta zbog rezultata," kazao je mladi veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to emotivan trenutak," dodao je 17-godišnji mladić.

Nije trebao ni biti u sastavu

Maldini junior je prvi nastup u dresu Milana imao u srpnju 2019. u revijalnoj utakmici protiv Bayerna na američkoj turneji, a na prvi službeni nastup u prvenstvu je morao čekati do ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo planirano da zaigra protiv Verone. Čak nije trebao biti u sastavu, pozvali su ga u posljednji trenutak," kazao je njego otac, Paolo (51) koji je trenutačno tehnički direktor kluba.

Daniel Maldini treća je generacija obitelji Maldini koja je nastupila za prvu momčad Milana. Prije njega debitirao je djed Cesare 1954. godine, a 1985. i njegov otac Paolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov klub

Cesare i Paolo su u dresu Milana osvojili ukupno 31 trofej pri čemu i šest europskih naslova prvaka, pa Daniel neće imati lagan zadatak kako bi nadmašio oca i djeda.

Cesare Maldini, koji je preminuo 2016. godine u dobi od 84 godine, je igrao za Milan od 1954. do 1966. upisavši više od 400 nastupa, a u dva navrata je bio trener kluba. Kao igrač je osvojio četiri 'scudetta', te jedan europski naslov, dok je kao trener osvojio Kup kupova i talijanski kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov sin, Paolo je cijelu karijeru proveo u klubu sa San Sira. Od 1984. do 2009. godine upisao je 902 nastupa osvojivši 25 trofeja pri čemu sedam naslova prvaka, te pet Liga prvaka.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo