NOVO VELIKO PRIZNANJE ZA NAŠEG SUPER MARIJA: / Svjetski poznati statističari samo dvojicu igrača ocijenili boljima

Image
Foto: AFP, AFP PHOTO / Marco BERTORELLO
2.10.2018.
14:49
AFP, AFP PHOTO / Marco BERTORELLO
VOYO logo

Mario Mandžukić zabio je dva gola u Juventusovoj pobjedi protiv Napolija. Nakon trijumfa u derbiju 7. kola talijanske lige prednost Stare dame pred plavima sada je šest bodova. A prvo ime susreta je naš Mario. Juventusovi navijači ovacijama su pozdravili Hrvata i njegove suigrače.

Bivši hrvatski reprezentativac prvo je u 26. minuti izjednači glavom, a četvrtoj minuti nastavka Juventusu je donio prednost. Pobjedu domaće momčadi u 76. minuti potvrdio je povratnik u momčad, LeonardoBonucci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jedna fantastična Mandžukićeva utakmica, zabio je dva gola i okrenuo stvari protiv Napolija. Hrvatski je napadač među najvažnijim igračima Massimiliana Allegrija. Juventusov trener uvijek pronađe mjesto za Marija koji mu uvijek uzvrati velikom borbom, asistencijama i golovima'', piše Gazzetta dello Sport koja je Mandžu izabrala za igrača utakmice uz ocjenu 8,8, Cristiano Ronaldo je dobio 8,7.

Image
Foto: Screenshot

Talijani oduševljeni

''Mandžukić krene s krila pa ulazi u suparnički kazneni prostor, a Ronaldo se izvuče i onda Juventus zabije gol. Portugalac je slomio Elseida Hysaja i savršeno ubacio za usamljenog Marija koji je zbunio obranu Napolija i zabio glavom. Kod drugog pogotka Hrvat je sjajno pratio akciju i udarac Ronalda, nakon čega je bez problema zabio gol. Još jedna velika večer Juventusa koji je ostvario sve pobjede u svim natjecanjima do sada, što se nije dogodilo 88 godina'', naglašava Gazetta uz naslov – Marsovci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je stiglo priznanje i jedne od najpoznatiji statističkih kuća na svijetu. Naime, eminentni Whoscore odabrao je Mandžukića u momčad kole, a samo su dvojica igrača, Suso iz Milana i Kouame iz Genoe, bolje ocjenjeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo