Novo uhićenje! Širić i Djedović dobili društvo!

Nastavljaju se nova uhićenja visokih nogometnih dužnosnika. Po neslužbenim informacijama, uhićen je Neven Šprajcer, bivši direktor NK Karlovca, a sada tajnik udruženja prvoligaša.

22.12.2011.
15:44
VOYO logo

Sumnjiči ga se za davanje mita bivšem potpredsjedniku HNS-a Željku Širiću. Šprajcer je u srijedu bio na Skupštini kao delegat karlovačke županije.

Predsjednik Županijskog nogometnog saveza Karlovačke županije, zajedno s Krešimirom Perkovićem i bivšem trenerom Igorom Pamićem, u anonimnom pismu upućenom USKOK-u i nekim medijima optužen je da je kupovao utakmice preko delegiranih sudaca i protivničkih igrača da bi karlovački klub ušao u Prvu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takve je optužbe kategorički odbio.

"Optužbe su sigurno vezane za moju sadašnju poziciju. Nisam važan ja, ali nisu uspjeli smijeniti niti ljude koji su stali iza mene. Čitav će se život morati igrati skrivača i to ih boli. Nogomet je, nažalost, u vrlo lošoj situaciji. Treba reagirati brzo i kirurški precizno, ali postavlja se pitanje je li novinarstvo danas stepenicu niže kada neki mediji objavljuju anonimna pisma bez ikakvih dokaza i daju prostora čovjeku koji je švercao 10 kilograma kokaina", izjavio je Šprajcer prije pet dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo