KRATAK FITILJ / Novinari razljutili sportskog direktora Osijeka: 'A u kakvom je to stanju Osijek?'

Image

Osijek u nedjelju igra utakmicu 24. kola HNL-a u nedjelju na Maksimiru gdje gostuje kod Dinama

3.3.2023.
15:33
VOYO logo

Turbulentan je tjedan iza Osijeka. Slavonski prvoligaš izgubio je od Varaždina u prvenstvu, ispao u četvrtfinalu Kupa od Hajduka i posljedično ostao bez trenera. Rene Poms je bivši, a na kormilo Osijeka sjeo je Borimir Perković.

O svemu tome je na konferenciji za medije govorio sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strateški zaokret

"Komunikacija s Borom je išla jako dobro. Prije dva-tri dana je pokazao da je spreman i da želi doći. Dogovorili smo se da dođe odmah, bez obzira na to što je pred nama teško gostovanje na Maksimiru. Ja kao sportski direktor preuzimam odgovornost za njegovo dovođenje, kao i za sve ulazne i izlazne transfere", konstatirao je šef struke na Gradskom vrtu pa nastavio.

"Imamo dugoročnu strategiju za koju će trebati malo strpljenja. Infrastruktura je sad prioritet. Imamo ambicije ispuniti želje svojim navijačima, a to je da pokušamo osvojiti trofej i ući u skupinu nekog europskog natjecanja. Išli smo u jednom smjeru, a onda smo se okrenuli u drugom. Vraćamo se na početne postavke. Za rezultate smo svi odgovorni', rekao je Kulešević otkrivši kako je prijelazni rok odrađen prema planu koji je dogovoren s vlasnicima kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odbili smo i neke milijunske transfere. Slijedimo strategiju kluba i dajemo priliku mladim dečkima", objasnio je sportski direktor Osijeka.

'Prijelazni rok je dobro odrađen'

Iako je sportski direktor kluba s Drave pokušavao ostaviti dojam da je sve pod kontrolom u jednom je trenutku otvorio front s novinarima koji su pitanjima potencirali činjenicu da je Osijek u krizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"A u kakvom je to Osijek stanju? Završavamo novi stadion, treći smo na tablici, prijelazni rok je dobro odrađen. Iako smo malo slabiji nego što smo bili, imamo druge igrače koje se nešto pita. Možete li mi odgovoriti na moje pitanje?" ražestio se Kulešević.

Momčad s Gradskog vrta ne zna za pobjedu već pet utakmica u nizu u kojima su zabili tek jedan pogodak i osvojili samo jedan bod. Osijek u nedjelju igra utakmicu 24. kola HNL-a u nedjelju na Maksimiru gdje gostuje kod Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo