REAKCIJA IZBORNIKA / Postavili smo Daliću sinoć dva ključna pitanja: 'Ma, svi su bili loši, zabrinut sam'

Image

S Opus Arene je za Danas.hr izvještavao - Silvijo Maksan

13.10.2023.
16:46
VOYO logo

Nogometni reprezentativci Turske svladali su u četvrtak navečer Hrvatsku 1-0 (1-0) na prelijepoj rasprodanoj osječkoj Opus Areni, u sklopu skupine D kvalifikacija za odlazak na EP iduće godine.

Image
ODUŠEVLJENI IGROM /

Montella heroj u turskim medijima: 'Korak po korak sve bliže Euru'

Image
ODUŠEVLJENI IGROM /

Montella heroj u turskim medijima: 'Korak po korak sve bliže Euru'

Bio je ovo prvi poraz Hrvatske u kvalifikacijama za EURO te vodeća Turska sada ima tri boda više, s tim da Hrvatska ima utakmicu manje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi je ovo poraz Hrvatske u kvalifikacijama za EURO te vodeća Turska sada ima tri boda više, s tim da Hrvatska ima utakmicu manje. Tri boda iza izabranika Zlatka Dalića su Armenija i Wales.

Image

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14.listopada samo na stream platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Vojo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo.

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je odigrala vrlo loše prvo i bolje drugo poluvrijeme, a dvoboj je odlučen u 30. minuti kada je veliku pogrešku napravio hrvatski vratar Livaković koji je istrčao, a lako ga je prebacio i za tri boda Turske pogodio Yilmaz.

Image

Novinari su nakon utakmice pitali Dalića je li rezgovao s Livakovićem nakon kiksa koji je odlučio utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam i to nije potrebno jer nas je prije tog gola spasio i to čak tri puta. Cijela ekipa je bila loša, svi su bili nesigurni, nekompaktni. Livaković se samo nadovezao greškom. Nepotrebno je istrčao, ali prije toga nas je spasio tri puta i ne mogu njega kriviti za poraz, dogodi se", odgovorio je.

Image

Novinar Danas.hr-a potom je upitao izbornika da mu otkrije dojmove oko nastupa povratnika Josipa Brekala i Petra Muse u napadu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brekalo ima brzinu, agresivnost, ulazi u sredinu, ali nije poentirao, nije napravio nešto više. Svi su bili loši, pa ne mogu dva pojedinca pokazati nešto više kad momčad nije bila prava. Igraju na tim pozicijama u klubovima, probali su, ali svi smo bili loši. Nije bilo agresivnosti i bilo je puno grešaka kod dodavanja, nesigurnosti. Znali smo da Pašalić nema ubačaj i da Brekalo ide unutra, ali onda je Barišić trebao više ulaziti sa strane, a za špice nije bilo lopti, ubačaja i onoga od čega žive. Ali imamo to što imamo, na kraju smo išli nekim ubačajima napamet za Belju."

Uslijedilo je još jedno naše pitanje - "Pretpostavljamo da će biti promjena za Wales?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znamo tko će biti na raspolaganju od ozlijeđenih za Wales. Ovo je bilo jako loše i to nas mora zabrinuti. Moramo se preispitati kako smo loše krenuli, nismo uspijevali ništa napraviti. Dugo nismo bili ovako loši."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo