NOVINAR SE OBRAČUNAO S GAZDOM ISTRE I NAPUSTIO PRESICU: / 'Vi ste krivi za sve'

Image
Foto: Screenshot: You Tube
29.4.2016.
14:48
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Spomenuti novinar najprije je Amerikancu predao primjerak intervjua kojeg je s njim radio u lipnju 2015. godine, a tijekom kojeg se Michael Glover oštro okomio na Marjanovića uvredama zbog kritičkog pisanja o novoj upravi kluba koja je imala ambiciozne planove za klub, ali ništa od toga nije ostvarila.

Regional Express nedavno je objavio dijelove tog intervjua, a primjerak je dao i Gloveru, odnosno njegovim prevoditeljima i uz jasnu poruku da je Amerikanac glavni krivac za katastrofalno stanje u Istri 1961 napustio presicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije napravio apsolutno ništa

Istra 1961 trenutno se nalazi na pretposljednjem mjestu HNL-a i klubu je želja izboriti barem kvalifikacije za ostanak u ligi. Međutim, pitanje je koliko momčad može napraviti u ovoj lošoj situaciji i s lošom klimom u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glover svojim dolaskom nije napravio apsolutno ništa. Osim što su njegovim dolaskom plaće u klubu počele kasniti. Iako je Glover kazao kako se osjeća odgovornim za loš rezultat Istre ove sezone, investitor nije priznao da je negdje pogriješio.

Iako je nakon dolaska obećavao Europu uz vrlo minimalne investicije Glover se uz micanje čistačica, kurira, oružara vrlo brzo prometnuo u negativnu personu istarskog kluba koju svi osuđuju i kojoj nitko ne vjeruje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo