NOVINAR EUROSPORTA ZBOG PERIŠIĆA BRUTALNO BOCNUO ZVIJEZDU PSG-A: / 'Sve je gotovo isto kao kad su bili u Interu...'

Image
Foto: Profimedia

Argentinac grije klupu PSG-a dok Vatreni redovito igra

19.8.2020.
23:33
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Bayerna po 11. put će igrati u finalu Lige prvaka nakon što su u srijedu u polufinalu na lisabonskom stadionu Jose Alvalade svladali francuski Lyon s 3-0 (2-0).

Image
PERIŠIĆ SE SUKOBIO S ICARDIJEM: /

'Reci svojoj ženi da prestane pričati o meni'

Image
PERIŠIĆ SE SUKOBIO S ICARDIJEM: /

'Reci svojoj ženi da prestane pričati o meni'

Oba pogotka za Bavarce u prvom poluvremenu postigao je njemački reprezentativac Serge Gnabry. U 18. minuti je s ruba kaznenog prostora snažnim udarcem pogodio gornji desni kut, a u 33. minuti je popravio dvostruki promašaj Roberta Lewandowskog nakon ubačaja IvanaPerišića, kad je loptu koju je odbio vratar Lyona Lopes poslao u nebranjenu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio i Lewa

Pobjedu Bayerna potvrdio je Lewandowski, kad je u 88. minuti glavom poslao loptu u mrežu. Ivan Perišić je bio u početnoj postavi Bayerna i osim važne uloge kod drugog pogotka Bavaraca, imao je priliku upisati se u strijelce u 51. minuti, ali je njegov udarac Lopes obranio. U 63. minuti Perišića je zamijenio Coman.

Ovu priliku iskoristio je novinar Eurosporta, Siavoush Fallahi kako bi bocnuo Perišićeva bivšeg suigrača iz Intera, Maura Icardija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Perišić vs Icardi? Jedan igra, drugi sjedi na klupi. Gotovo isto kao u vrijeme kad je Perišić u Interu igrao i pomagao momčadi, dok je Mauro lažirao ozljedu koljena pa mu je na kraju bio potreban odvjetnik kako bi opet započeo trenirati”, napisao je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je probojem Bayerna u finale ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka postao 19. hrvatskim nogometašem koji je sa svojim klubom dospio na korak do osvajanja elitnog europskog klupskog natjecanja.

U nedjelju, 23. kolovoza, kad će Bayern igrati protiv Paris Saint-Germaina za naslov europskog prvaka, Perišić će moći postati 11. hrvatskim reprezentativcem koji je s klubom stigao na krov Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo