NOVI ŽESTOKI UDAR NA RAKITIĆA: / Španjolski mediji napali Vatrenog nakon novog kiksa Barcelone - 'Je li on uopće bio na utakmici'?

Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitić bio je u početnoj postavi Barcelone i igrao je do 63. minute, kad ga je zamijenio Sergi Roberto

1.7.2020.
9:17
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je na Nou Campu odigrala 2-2 (1-1) s madridskim Atleticom i izgubila korak s Real Madridom u utrci za naslovom prvaka Španjolske, a tri od četiri pogotka pala su iz kaznenih udaraca, a jedini pogodak iz igre bio je autogol.

Ivan Rakitić bio je u početnoj postavi Barcelone i igrao je do 63. minute, kad ga je zamijenio Sergi Roberto. Rakitić je nakon utakmice pobrao žestoke kritike španjolskih medija koji su ga okrivili za nedovoljno zalaganje i "nevidljivost". Hrvatu su dali najgore ocjene, a komentari na njegovu igru su bili zaista nezavidni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic reacts during the Spanish league football match between Sevilla FC and FC Barcelona at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville on June 19, 2020.,Image: 533631246, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Žestoke kritike

"Hrvat uopće nije bio prisutan na utakmici. Loše postavljen, s malo rješenja u obrani i još manje u napadu. Jedina njegova akcija vrijedna spomena bila je kada je uzeo loptu i pucao iz daljine, ali je Oblak to lako obranio. Rakitić nije bio na razini prethodnih utakmica i logično je da ga je Setien prvog zamijenio", piše tako As o Rakitiću.

Marca je pak dala četvrtu najgoru ocjenu Rakitiću, a oni se također slažu s tim da je bio nevidljiv. "Rakitić je bio nevidljiv. Nikako nije doprinosio igri prema naprijed. Ni ulascima iz drugog plana, ni dijeljenjem lopti s polovice domaćina", stoji u komentaru Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundo Deportivo pak veli da je "jedini Rakitićev doprinos igri Barcelone bio je jedan neprecizni šut iz daljine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo