VELIKI POTRES U MAKSIMIRU: / Ćorić putem Facebooka otvorio dušu, otkrio veliku istinu i izazvao pravu lavinu

Image

Ante Ćorić je na svojem službenom Facebook profilu otkrio kako uopće nije niti u kadru za utakmicu protiv Juventusa, koja je na rasporedu u utorak u Maksimiru od 20 i 45.

26.9.2016.
23:28
VOYO logo

Ante Ćorić nije niti u zapisniku za Juve! Mladi dragulj Dinama i sam je to potvrdio putem svog službenog Facebook profila. Prema onome što piše, odnosno kakvu poruku šalje, i prema onom što je Željko Sopić i sam u ponedjeljak na presici kazao, čini se kako je Ćorić izbačen iz momčadi.

JUVENTUS NA MAKSIMIRU ČEKA – PAKAO! Zagreb je na nogama, očekuje se neviđena navijačka ludnica

"Ćorić, Fiolić i Antolić se sami stavljaju i izbacuju. Dok sam ja ovdje odlučivat će zeleni teren. Ćorić nije s Lokomotivom radio ono što sam mu rekao pa sam ga izvadio", kazao je privremeni trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SOPIĆ SE NE ZAMARA BUGARINOM: ‘Na Maksimiru se nikoga ne bojimo, sve je moguće’

Ćorić se poslije toga odlučio obratiti svojim pratiteljima na Facebooku i cijeloj hrvatskoj javnosti. Očito frustriran i tužan zbog nastale situacije, emotivno je napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U životu svi sanjamo, težimo da nam se snovi ostvare. Moj život, moj san jest nogomet - njemu sam posvetio svaki djelić svoga života, to će tako i ostati! Odricanje, rad, trening i trud dio su svakodnevice koja me čini sretnim. Znam da kao javna osoba i profesionalac sam možda i uzor mnogim dečkima koji također sanjaju da jednog dana postanu nogometaši, ali nažalost do ostvarenja sna je težak put", počeo je svoje obraćanje Ćorić i nastavio:

"Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir - trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! Dečkima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja ću pričekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo", stoji na njegovu Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo