NOVI UDARAC ZA MAMIĆA: / Dinamo ostao bez važnog aduta

Image
Foto: Pixsell, Goran Stanzl

Dinamo je u utorak ujutro otišao put Albanije gdje hrvatskog prvaka čeka posljednja prepreka na putu do Lige prvaka - Skenderbeu.

18.8.2015.
10:03
Pixsell, Goran Stanzl
VOYO logo

Srijeda donosi okršaj s albanskim prvakom, a prva utakmica u Elbasanu će proći bez Dinamovog dokapetana. Arijan Ademi ima problema s kukom, te tako Dinamo ostaje bez važnog kotačića. Barem za prvu utakmicu.

"Osjetio sam veliku bol, opet me presjeklo", donose 24sata izjavu iskusnog veznjaka koji nije niti trenirao u ponedjeljak. Neumornu radilicu u veznom redu trebao bi zamijeniti Portugalac Goncalo. I bez Ademija, Dinamo je favorit, ali trebao bi svoju klasu potvrditi na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Ademi je uz mladog Albanca Cekiçija jedini u Dinamovim redovima koji govori albanski jezik, dok za albanski klub igra bivši Dinamov junior Marko Radaš, dok su još četiri njihova igrača zaigrala u našem prvenstvu. Sabien Lilaj (Lokomotiva 2011–12), Arbër Abilaliaj (Inter 2010–12), Bledi Shkëmbi (Rijeka, Kamen Ingrad 2002-2005), te bugarski internacionalac Vencislav Hristov koji je prošle sezone igrao u Rijeci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo