NOVI TRENER, NOVI IZAZOVI ZA PERIŠIĆA, BROZOVIĆA I VRSALJKA: / 'Vratit ćemo klub tamo gdje mu je mjesto'

Image
Foto: Profimedia, Zuma Press - Archives

Počinje nova era i lov na Scudetto

31.5.2019.
11:16
Profimedia, Zuma Press - Archives
VOYO logo

Milanski Inter u petak je potvrdio da je potpisao ugovor s trenerom Antoniom Conteom koji će voditi klub u sljedećoj sezoni i odmah objavio izjavu talijanskog stratega u kojoj objašnjava zašto je odlučio doći u Nerazzurre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Poičinje novo poglavlje u mojem životu. Stvarno sam uzbuđen i pokušat ću se kroz svoj rad odužiti predsjedniku i upravi kluba za svo povjerenje koje su mi ukazali.'

'Odabrao sam Inter zbog toga kakav je klub, zbog toga koliko je ambiciozan njegov projekt, zbog njegove povijesti. Oduševilo me koliko je snažna želja da se klub vrati na mjesto gdje pripada', izjavio je Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conteov dolazak u Inter nije veliko iznenađenje jer se već tjednima pisalo kako je on glavna želja milanskog kluba i da je jako blizu preuzimanja Nerazzurra. Sada je to i službeno potvrđeno, tako da će klub za kojeg nastupaju hrvatski reprezentativci Ivan Perišić, Šime Vrsaljko i Marcelo Brozović voditi trofejni Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE
Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Ivan Perišić

Inter je u četvrtak objavio kako je raskinuo suradnju s trenerom Lucianom Spallettijem, nakon što je s milanskom ekipom izborio Ligu prvaka. Spalletti je na San Siro iz Rome u ljeto 2017. te uveo Inter u Ligu prvaka prvi put nakon sedam godina. U klubu su mu očito zamjerili što njegova momčad nije uspjela s Juventusom ući u ozbiljniju utrku za naslov prvaka pa je uslijedila smjena.

Sada je doveden Conte koji je osvojio tri naslova prvaka Italije s Juventusom, a u Interu se nadaju da će sličan uspjeh imati i s njima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo