Novi trener već stigao u Dinamo?!

23.10.2013.
15:38
VOYO logo

'Da bismo zaustavili taj trend koji neumoljivo ide prema ponoru, sa sportskim direktorom Zoranom Mamićem i njegovim pomoćnicima pokušavamo sve vratiti u jednu normalu', rekao je Barišić i potvrdio da je u Zagreb stigao Petev, koji je već duže vrijeme spominjan kao jedan od kandidata za Dinamovu klupu.

''Petev je došao u Zagreb, ali na naš poziv kad smo bili u Bugarskoj da bude naš gost na utakmici s PSV-om. On je interesantan, kao i drugi, ali u ovom slučaju nije pozvan da bi postao trener.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od ostalih kandidata koji bi preuzeli klupu na kraju polusezone, najspominjaniji je aktualni trener Lokomotive Tomislav Ivković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Svi su teoretski kandidati. Ivković je trener Lokomotive i to je definitivno. Ne možemo iz gotovog napraviti veresiju. On je napravio nešto u Lokomotivi i ne može se taj klub ostaviti bez trenera. Mislim da to nije u ovom trenutku aktualno.''

Što će biti s igračima i hoće li oni biti kažnjeni za loš pristup? ''Što znači biti kažnjen? Oni će morati biti podvrgnuti jednom režimu sukladno svojim ugovorima i plaćama, jer s takvim primanjima i standardom neodrživo je i nedopustivo je da imamo takve rezultate. A s druge strane, svima koji se neće moći podvrgnuti tom kriteriju bit će raskinut ugovor i mogu na transfer-listu. Kriterij je da se vratimo na prvo mjesto i da pokušamo nešto napraviti u Europskoj ligi'', zaključio je Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo