NOVI TRENER HAJDUKA UOČI PRVOG 'VJEČNOG DERBIJA': / Tramezzani ima poruku za Dinamo - 'Želim vidjeti kako će momci reagirati'

Image

Novi trener Hajduka na Maksimir dolazi optimističan

25.1.2021.
18:02
VOYO logo

U srijedu u 17 sati Hajduk gostuje na Maksimiru kod Dinama u zaostalom susretu 13. kola Prve HNL. Bit će to ujedno i prvi derbi novog trenera Hajduka, Paola Tramezzanija, koji je debitirao 1:0 pobjedom protiv Šibenika prošlog tjedna. Dinamo se u prošlom tjednu nije baš najbolje proveo, izgubili su od Rijeke s 2:0, a onda su na jedvite jade izvukli 4:3 pobjedu protiv Gorice.

Novi trener Hajduka na Maksimir dolazi optimističan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Još jednom ću ponoviti kako sam sretan zbog igrača nakon ostvarene pobjede u Šibeniku, posebno zbog načina na koji se ponašaju i rade na treninzima. Nastavljamo istim putem nastojeći poboljšati sami sebe. Jako mi je važan momčadski duh koji su pokazali u toj prvoj utakmici, ali i ono što pokazuju na svakom treningu od kada sam preuzeo momčad", rekao je Tramezzani.

Image
Image

22.01.2021., Sibenik - 17. kolo Prve Hrvatsko nogometne lige, HNK Hajduk - HNK Sibenik. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

"Za Dinamo ćemo se pripremiti najbolje što možemo, želim vidjeti kako će momci reagirati u derbiju i da li je razlika između nas i njih zaista takva kako pokazuje prvenstvena tablica. Suparnika smo dobro analizirali, gledali smo njihove prve dvije utakmice u drugom dijelu sezone te još neke prethodne, tako da imamo sve informacije koje su nam potrebne", zaključio je Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo