NOVI TRENER CHELSEAJA TOČNO ZNA KAKO ŽELI IGRATI: / Sarri dovodi još dvije zvijezde bez kojih ne može ustrojiti svoj sustav

Image
Foto: AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO

Londonski plavci će se morati prilagoditi sistemu novog trenera

26.7.2018.
17:56
AFP PHOTO / MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Dolazak Maurizija Sarrija u Chelsea za sobom vuče i neke promjene, a jedna od glavnih će biti i to da Blues sada mora osvježiti krilne napadačke opcije kako bi se momčad mogla prilaoditi Sarrijevom 4-3-3 sistemu. Prema pisanju Evening Standarda, glavna meta za tu poziciju je igrače Bayer Leverkusena, Leon Bailey.

Sjajna sezona

Ovog 20-godišnjaka već neko vrijeme pokušava dovesti i Roma, a sve zbog sjajne prošle sezone u kojoj u Bundesligi upisao devet golova i šest asistencija. Bailey je rođen na Jamajci i suprotno pisanju nekih medija, nema pravo nastupa za Englesku usprkos tome što su mu djed i baka imali engleske putovnice jer oni, naime, nisu živjeli u Engleskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutna zvijezda Chelseaja na toj poziciji je Willian, ali njega već neko vrijeme pokušava dovesti Barcelona pa je upitno hoće li ostati u Chelseaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi zvijezdu

Osim Leona Baileya, Sarri želi u London dovesti i zvijezdu Lazija, Sergeja Milinkovića Savića, za kojeg je zaintersiran i Manchester United. Chelsea je preoblikovanje veznog reda započeo dovođenjem Jorginha, a Milinković Savić bi bio samo nadogradnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo