NOVI ŠPANJOLSKI PRVOLIGAŠ IZNENADIO ATLETICO: / Vrsaljko susret pratio s klupe

Image
Foto: AFP, CURTO DE LA TORRE

Novi španjolski prvoligaš Leganes kreirao je pravo iznenađenje u 2. kolu španjolske Primere.

28.8.2016.
8:37
AFP, CURTO DE LA TORRE
VOYO logo

U predgrađu Madrida, momčad koja je ovog ljeta izborila ulazak u najelitniji razred španjolskog nogometa zaustavila je sinoć indisponirani Atletico Madrid i s Rojiblancosima odigrala 0-0.

Favoriziranoj momčadi Diega Simeonea ovo je već drugi remi sezone, čime su za sad na za njih mršavih 2 boda. Leganes, s druge strane, jedina su momčad u prvenstvu koja u prva dva odigrana kola nije primila pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Griezmann se vratio i nije oduševio

Atletico je, pak, u prvom kolu kod kuće odigrao s Alavesom 1:1. Rojiblancose nije inspirirao niti povratak njihovog najboljeg igrača i strijelca, Francuza Antoinea Griezmanna. Za sad su viceprvaci Europe već u prve dvije utakmice izgubili četiri boda u prvenstvu. Mora li se paliti alarm?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako nastavimo ovako, borit ćemo se za opstanak", rekao je prvi topnik Atletica, Antoine Griezmann koji ističe i kao nije baš cijeli bio u utakmici, prenosi As i time daje do znanja da je alarm upaljen u momčadi Rojiblancosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torres i Leganes imaju povijest

Šime Vrsaljko konkurirao je za utakmicu, ali nije ulazio s klupe za pričuve. Tako nakon subote, vrh španjolskog prvenstva izgleda dosta čudno. Naime, prvi je Real, drugi Deportivo, a treći - Leganes.

Zanimljivo, ali legendarnog napadača Atletica Fernanda Torresa i Leganes veže jedna zanimljiva situacija iz prošlosti. Naime, godine 2001., 16. ožujka, Torres je sa samo 16 godina debitirao za Atletico u prvoj španjolskoj ligi upravo protiv Leganesa u 1-0 pobjedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo