VELIKI OBRAT U SLUČAJU 'BANDIĆ-HAJDUK': / 'Kos mi je potvrdio kako ne zna ni za kakvu zabranu Bandiću'

Image

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću ipak nije zabranjen dolazak u svečanu ložu Poljuda za uzvratnu utakmicu play - offa EL protiv Maccabija!

23.8.2016.
17:36
VOYO logo

Dalmatinski portal plasirao je vijest kako Hajduk ne pušta gradonačelnika Zagreba Milana Bandića u ložu za uzvratnu utakmicu play - offa EL protiv Maccabija! Naravno, kako to već obično biva u Hrvatskoj kad su ovakvi skandali u pitanju, vijest je poput "bombe" odjeknula domaćim medijskim prostorom.

Dalmatinski portal plasirao vijest

Dalmatinski portal je napisao i kako je splitski gradonačelnik Ivo Baldasar, Bandićev partner za predstojeće izbore, želio u društvu zagrebačkog gradonačelnika, ali i čovjeka koji je bio jedan od ključnih oslonaca tijekom uspona neformalnog vladara hrvatskog nogometa Zdravka Mamića, iz lože pogledati dvoboj s Izraelcima, ali hajdukovci su rekli - ne!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

To je, navodno, razljutilo Baldasara, koji je, doznavši za odluku s Poljuda, odlučio ne doći na susret s Maccabijem. No, nedugo nakon toga, Slobodna Dalmacija plasirala je vijest kako gradonačelniku Zagreba ipak nije zabranjen dolazak na utakmicu Hajduka i Maccabija.

'Trebao sam doći kao dio protokolarnih obveza, ali...'

"Ja ni ne idem na utakmice, a trebao sam doći kao dio protokolarnih obveza ako bi na utakmicu došla gospođa veleposlanica Izraela. No, budući da ona ne dolazi, ne dolazim ni ja. To nema nikakve veze s gospodinom Bandićem. A što se tiče eventualnog dolaska Milana Bandića i zabrane, meni je predsjednik Hajduka Ivan Kos potvrdio kako ne zna ni za kakvu zabranu Milanu Bandiću nakon što sam ga to pitao!", kazao je gradonačelnik Ivo Baldasar za Slobodnu Dalmaciju i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I Kos je bio iznenađen uopće s tom idejom. I ja se čudim tko bi to mogao zabraniti gradonačelniku Zagreba da dođe na utakmicu Hajduka?! Drugo su nesuglasice o vezi ovoga ili onoga ili u vezi s Hrvatskim nogometnim savezom, to nema veze s dolaskom na utakmicu", istaknuo je Baldasar i na novinarsko pitanje "Dakle, niste rekli da nećete doći u ložu ako ni Bandića ne puste?", kazao je:

"Nisam, to je laž!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo