NOVI ŠAMAR NAVIJAČIMA: / Arsenal uspio ponovno razočarati one koji ga vole

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON
13.3.2016.
16:37
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Nakon prvog poluvremena u kojem domaćin sa Emiratesa nije niti jednom priprijetio golu gostujuće momčadi stigla je očekivana kazna. Watford je svoja prva dva udarca u okvir gola Davida Ospine pretvorio i u pogotke kojima je stigao korak bliže tome da ponove najveći uspjeh iz natjecanja. Finale FA kupa su, naime, igrali u sezoni 1983/84.

Welbeck pogodio, pa razočarao

Odion Ighalo prvi se upisao na strijelce, a dogodilo se to u 50. minuti ogleda. Prekinuo je time golgeterski post dug 599 minuta. I drugi udarac prema Arsenalovom golu bio je vrijedan slavlja Watfordovih igrača, a priuštio im ga je Adlene Guedioura, izvrsnim, jakim i preciznim udarcem u gornji kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/CWYC

Nadu da će ostati u ždrijebu FA kupa braniteljima naslova donio je, na sjajnu asistenciju petom Mesuta Özila, Danny Welback u 88. minuti postavši tako prvi nogometaš koji je zabio Watfordu u natjecanju, a mogao je i biti apsolutni junak domaćina da je iskoristio u sudačkom produžetku utakmice šansu za poravnanje rezultata kada je lopta došla do njega odbivši se od vratnice nakon udarca Iwobija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Welbeck je bio u šansi i koji trenutak kasnije i ponovno je bio nemoćan, pa je sve rezultiralo novim poražavajućim rezultatom za favorizirani sastav ovog ogleda, ali i slavljem momčadi sa Vicarage Roada. Priključio se Watford tako Evertonu i Crystal Palaceu koji svoje mjesto među posljednja četiri već imaju. Čeka se još samo pobjednik dvoboja Manchester United-West Ham.

FA kup:

Arsenal - Watford 1:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United - West Ham (kasnije)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo