NOVI OBRAT U VEĆ ZABORAVLJENOM SLUČAJU: / Priveden čovjek za kojeg se sumnja da je ubio Emiliana Salu

Image
Foto: AFP

Nekadašnji igrač francuskog Nantesa u siječnju ove godine poginuo je zajedno s pilotom Davidom Ibbotsonom

19.6.2019.
20:31
AFP
VOYO logo

Engleska policija uhitila je u srijedu 64-godišnjeg muškarca kojeg sumnjiči za ubojstvo argentinskog nogometaša Emiliana Sale, piše britanski Sky Sports.

Nekadašnji igrač francuskog Nantesa u siječnju ove godine poginuo je zajedno s pilotom Davidom Ibbotsonom u nesreći nakon što je njihov avion srušio u more u kanalu La Manche.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detektiv Simon Huxter iz dorsetske policije rekao je za engleske medije: "Napravili smo opsežnu istragu u koju smo uključili mogućnost ubojstva."

Najveći tranasfer u povijesti

Argentinski napadač nakon vrlo dobre polusezone u francuskom Nantesu kod Vahida Halilhodžića prodan je u velški klub Cardiff za rekordnih 17 milijuna eura. Sala se u zimskom prijelaznom roku rastao od obitelji i prijatelja te sjeo u avion na Cardiff u koji nikad nije sletio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mali avion Piper P-64 Malibu posljednji je put u ispravnom stanju viđen 21 siječnja, no onda je nestao bez traga u kanalu La Manche tijekom velike oluje. Nakon mjesec dana potrage koju su najprije vršile državne službe, a onda i privatne tvrtke pronađena su tijela Emiliana Sale i njegovog pilota za okjeg je kasnije utvrđeno da ipak nije imao dozvolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo