NOVI JUNAK MAKSIMIRA: / 'Nije mi ovo prva utakmica sa četiri gola u karijeri, jednom sam zabio sedam'

Image

'Nije mi ovo prva utakmica sa četiri gola u karijeri, zabio sam sedam dok sam igrao za kadete Želje', nasmijao se Dinamov junak današnje velike pobjede protiv Cibalije 6-0.

29.4.2017.
17:40
VOYO logo

Amer Gojak uzeo je kući loptu kojom je zabio jedan od svoja četiri gola. Bio je sretan zbog svojih prva četiri gola ove sezone u dresu Dinama. Baš u intervjuu za Net.hr prošloga tjedna kazao je kako, u slučaju da dobije šansu u prvih 11 protiv Hajduka, da će je sigurno iskoristiti i tako pokazao da ima samopouzdanja. Iako, kako ga ne bi imao kada ove sezone igra sjajno. Posebno sad na proljeće.

"'Nije mi ovo prva utakmica sa četiri gola u karijeri, jednom sam zabio sedam. Dok sam igrao za kadete Želje. Jedan gol posvećujem glasnogovorniku Alenu Lesičkom za rođendan, ostale navijačima i obitelji", rekao je Gojak čije riječi prenosi 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Dinamo je napokon nakon niza lošijih partija odigrao jednu pravu utakmicu.

"Na treninzima posljednjih dana nismo imali pritisak kakav se mogao očekivati. Smijali smo se, zezali i evo napokon smo odigrali dobru partiju", rekao je Nikola Moro koji se ustalio u prvih 11 i protiv Cibalije bio jedan od najboljih igrača Dinama protiv Cibalije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 68. minuti je Moro izašao iz igre, zamijenio ga je Pavičić. Maksimirske tribine nagradile su ga pljeskom. Zagrepčani su zavljeli Nikolu, on se u Zagrebu osjeća kao doma. A rođeni je Solinjanin. Vrijedi spomenuti kako se Moro ustalio u momčadi i zadobio povjerenje Peteva.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo