NOVI DRES VUKOVARA DIRNUO ČITAVU HRVATSKU: / 'Iz majčinog krika sloboda se rađa i uskoro bijela zaplovit će lađa'

Image
Foto: HNK Vukovar 1961/FOTEX

Puno emocija, povijesti i hrvatskog junaštva utkano je i ideju 'HNK Vukovar'

22.3.2018.
22:27
HNK Vukovar 1961/FOTEX
VOYO logo

Hrvatski nogometni trećeligaš HNK Vukovar objavio je fotografije novog dresa koji je odmah oduševio navijače, posebno Vukovarce.

Iz razloga, što su na njemu isteknuti detalji poput Vukovarskog vodotornja, a prednji dio dresa krase stihovi poznate Hegedušićeve pjesme 'Stoji grad'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno emocija, povijesti i hrvatskog junaštva utkano je i u ideju "HNK Vukovar". Prolivena krv za slobodu zemlje dio je ponosne povijesti hrvatskog naroda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz majčinog krika sloboda se rađa i uskoro bijela zaplovit će lađa Do sunca Iz krvi i bola niknut će svijeće i nikada narod zaboraviti neće Vukovar Stoji grad", stoji na prednjoj strani dresa ispod grba kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ĆIRO ZA NET.HR KRITIZIRAO NOVI REZERVNI DRES HRVATSKE: ‘Ne sviđa mi se, nema naših boja. To, jednostavno, nije to’

Zasluge za originalan dizajn pripadaju varaždinskom Fotexu koji je kompletnom garniturom počastio nove prijatelje.

"Moram se zahvaliti Varaždincima na prekrasnom domaćinstvu i svom velikom prijatelju Bojanu Fošnaru koji vodi brigu o svemu tome. Uoči našeg gostovanja u Varaždinu ponudio nam je garnituru dresova desetak dana prije utakmice. Poslao nam je fotografije i mi smo bili uistinu oduševljeni! Naša standardna boja je 'nebeskoplava', no ovaj dres odrađen je u crnoj boji i kad smo stigli u Varaždin, on je imao želju da igramo u njima", rekao je trener Vukovara Ivica Radoš za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo