NOVI DINAMOV VEZNJAK DEBITIRAO GOLČINOM: / Modri na Maksimiru srušili slovenskog prvoligaša

Image

Prvi je put u za Modre na maksimirskom travnjaku istrčao i Mario Gavranović.

3.2.2018.
17:21
VOYO logo

Novi Dinamov veznjak Izet Hajrović u posljednjoj pripremnoj utakmici na Maksimiru Zagrepčani zabio je odlučujući je pogodak dvije minute prije kraja susreta sa slovenskim prvoligašem Krškim 2:1. S lijeve strane sa 17 metara pogodio je suprotni donji kut nakon sjajnoga prodora i asistencije Amera Gojaka, priopćio je Dinamo na službenoj klupskoj stranici.

Dinamo je poveo u sedmoj minuti Soudanijevim pogotkom iz jedanaesterca nakon što je slovenskog braniča Jakoliča lopta pogodila u ruku u njegovu kaznenom prostoru. Već dvije minute kasnije gosti su izjednačili, Vekić je vješto iskoristio Kovačičevprodor, utrčao u kazneni prostor i zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednja provjera

Plavi su bili nadomak vodstvu u 18. minuti kad je Lecjaks s lijeve strane proigrao Ćorića koji je utrčao u kazneni prostor i gađao suprotni kut, ali je lopta prohujala malo pored stative. Na samome izmaku prvoga dijela Rrahmani je osvanuo u suparničkom šesnaestercu, glavom spustio loptu pred vrata, a Gavranović u padu, također glavom, pokušao iznenaditi vratara Zalokara, ali nije uspio. Gosti su uzvratili u 56. minuti kad je Mujan s lijeve strane pogodio suprotnu stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

03.02.2018., Zagreb - Maksimirska 128, stadion Maksimir. GNK Dinamo - Krsko, prijateljska utakmica. Mario Gavranovic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Odmah je potom na drugoj strani slovenski vratar paradom spriječio pogodak nakon Fiolićeva udarca da bi, nedugo prije Hajrovićeva gola, uspio zaustaviti „živu loptu“ nakon Leškovićeva udarca glavom sa sedam metara.

Image

03.02.2018., Zagreb - Maksimirska 128, stadion Maksimir. GNK Dinamo - Krsko, prijateljska utakmica. Alen Sculac. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bila je to prva Dinamova utakmica na domaćem terenu u ovoj godini, a dvoboj je, sukladno dogovoru klubova, trajao dvaput po 35 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo