HNL MILIJUNI / Nove cijene HNL Igrača: Livaja i Krovinović napredovali, Dinamovci vrijede manje, no jedno ime je eksplodiralo

Image

Dinamovci i dalje predvode listu najskupljih igrača, no vrijednost im je ove godine jako pala.

6.6.2022.
15:38
VOYO logo

Najpoznatija stranica za procjenu vrijednosti igrača, Transfermarkt, objavila je nove cijene igračima u HNL-u. Najvrjedniji igrač u našoj prvoj ligi ostao je Luka Ivanušec iz Dinama, kojem se cijena nije promijenila i stoji na 12.5 milijuna eura. No njegovi su suigrači doživjeli promjene u vrijednosti.

Mislav Oršić pao je s 11 milijuna eura na 10. Dominik Livaković je također pao na 8.5 milijuna s 10 milijuna. Bruno Petković sad, prema Transfermarktu, vrijedi sedam milijuna eura. No najveći skok u vrijednosti doživio je mladi Dinamov branič Josip Šutalo, čija je cijena porasla za tri milijuna eura i sad vrijedi 8 milijuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Livaja i Filip Krovinović svoje su cijene uvećali za milijun eura. Livaja je trenutno vrijedan 7.5 milijuna eura, a Krovinović pet milijuna. Milijun i pol eura na svoju vrijednost dodali su Dion Drena Beljo, koji sad vrijedi 4.5 milijuna eura te Lukas Kačavenda, koji vrijedi pet milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo