NOVAC NIJE PROBLEM: / Engleski velikan sprema ponudu za Mandžukića?

Hrvatski napadač Mario Mandžukić mogao bi imati zanimljivo ljeto koje je pred njim.

23.4.2015.
10:54
VOYO logo

Prema pisanju Metroa, ponudu za Mandžukića sprema Liverpool koji je i dalje u potrazi za pravim rješenjem u napadu nakon odlaska Luisa Suareza. Pokušaj s Marijem Balotellijem nije se pokazao uspješnim, a upravo bi prodajom 'zločestog dečka' talijanskog nogometa Redsi trebali skupiti novac za kupnju Mandžukića.

Otočki tabloid navodi da na dovođenju Mandžukića inzistira menadžer Liverpoola Brendan Rodgers, a očekuje se da bi Atletico Madrid za hrvatskog napadača mogao tražiti više od 30 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko tjedana se, podsjetimo, nagađalo da je došlo do nesuglasica između Mandžukića i Atleticova trenera Diega Simeonea, te da bi naš reprezentativac zbog toga mogao biti prodan samo godinu dana nakon što ga je španjolski prvak doveo iz Bayerna. Spominjalo se tada da su za brzonogog napadača zainteresirani Manchester City, Arsenal i njegov bivši klub Wolfsburg, a sada se, eto, na horizontu pojavio i Liverpool. Za rasplet situacije ipak ćemo morati pričekati ljeto kada će biti jasno nastavlja li Mandžukić svoju španjolsku avanturu ili će sreću potražiti negdje drugdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo