Nova tučnjava hrvatskih navijača na autocesti!

Policija je objavila da su se navijači Rijeke i Istre 1961 potukli prilikom odlaska na utakmice svojih klubova u Zagreb, odnosno Zaprešić.

30.9.2011.
20:44
VOYO logo

Navijači Rijeke (Armada) su putovali u Zagreb na utakmicu 10. kola HNL-a protiv Pjesnika iz Kranjčevićeve, dok su Demoni (navijači Istre 1961) išli u Zaprešić na susret s Interom te su se oko 17 sati fizički obračunali kod naplatnih kućica Kikovica blizu Rijeke.

U dogovorenoj tučnjavi sudjelovalo je oko stotinjak navijača koji su se mlatili šakama, bejzbol palicama i kamenjem, javlja Glas Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tučnjava je trajala oko dvadeset minuta, a navodno je ozlijeđeno nekoliko desetaka osoba. Policija još nije objavila službeni podatak o nastradalima i privedenima.

Ovo nije prvi obračun navijača na hrvatskim cestama, a strani turisti koji su se zatekli na benziskoj postaji Brinje vjerojatno još uvijek pamte obračun Bad Blue Boysa i Torcide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Dinama tada su putovali u Zadar, hajdukovci u Rijeku, a policija je morala pucati u zrak kako bi zaustavila nasilje.

Vezani članci:

arti-201109281265006 arti-201109281189006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo