NOVA POTVRDA PAMETNOG POTEZA NIKOLA VLAŠIĆA: / Postoji li bolji dokaz da je napravio dobru stvar!?

Image
Foto: AFP

Klubu kluba iz Liverpoola zamijenio je ruskim travnjacima, nepovjerenje jednog trenera povjerenjem drugog

5.11.2018.
12:22
AFP
VOYO logo

Mnogi su se zebnjom dočekali vijest objavljenu sredinom kolovoza da Nikola Vlašić napušta Everton i odlazi na posudbu u moskovski CSKA. Korak unatrag, dokaz da nije dovoljno dobar za Premier ligu, propast igrača koji se tek treba dokazati i slični 'biseri' pratili su vijest, no činjenica je da je 21-godišnji ofenzivni veznjak napravio potez koji će se vrlo brzo početi dokazivati kao mudar i jedini ispravan.

Klubu kluba iz Liverpoola zamijenio je ruskim travnjacima, nepovjerenje jednog trenera povjerenjem drugog i vrlo brzo ušao u srca navijača moskovskog kluba. Kako i ne bi kad je golom i asistencijom svom klubu donio bod proitv Viktorije Plezen (2-2) u Ligi prvaka, a pogotkom i sva tri protiv velikog Real Madrida (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pet golova i dvije asistencije

Da ga navijači cijene dokazuje i sljedeći podatak kojeg donosi web-stranica HNS-a. Svaki mjesec navijački puk moskovskog CSKA bira najboljeg igrača kluba, a to je upravo hrvatski nogometaš drugi mjesec zaredom. U rujnu je slavio pred suigračima sa 44 posto dobivenih glasova, a u listopadu bio još uvjerljiviji sa 54 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupni učinak hrvatskog reprezentativca za moskovski klub je pet golova i dvije asistencije kroz trinaest utakmica u nacionalnom prvenstvu i Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo